5 szuper nyár eleji koncert
Írta:

5 szuper nyár eleji koncert

A legjobb nyári koncertekre nem kell a fesztiválszezonig várnod – már mutatjuk is, mely hazai és külföldi előadók show-jain érezheted a legjobban magad nyár elején.

 

Halott Pénz, Hősök és Wellhello

Bejön a Halott Pénz, a Hősök és a Wellhello zenéje? Nyár elején őket is hallhatod a Budapest Parkban. A Halott Pénz és a Hősök május 20-án lép itt fel, erre a koncertre viszont a jegyek már el is fogytak (azért a közösségi médiában vagy fórumokon még talán tudsz jegyeket szerezni a bulira). A Wellhello pedig június 10-én koncertezik a Parkban, erre az estére 3500 forintért még kapható néhány jegy.

További infók: https://www.facebook.com/events/1820263884915712/

https://www.facebook.com/events/518173371708083/

 

Bruno Mars

Ha már megvan a jegyed Bruno Mars budapesti show-jára, akkor biztosan vágod a centit, hogy mikor jön már el a nagy nap. Nos, már nem kell olyan sokat aludni a koncertig: a világsztár május 30-án lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

További infók: https://www.livenation.hu/artist/bruno-mars-tickets

 

Good Charlotte

Aki a 2000-es évek elején volt tinédzser, az biztosan csípőből fel tud idézni három Good Charlotte-slágert, hiszen a Girls & Boys, az Anthem, a Young and the Hopeless vagy a Hold On sokunk lázadó korszakának voltak aláfestő zenéje. Te is odavoltál a Madden fiúkért és zenekarukért, és szerettél volna eljutni egy koncertjükre? Hát, most itt a lehetőség: június 17-én vendégeikkel együtt a Budapest Parkban lépnek fel.

Jegyinfó: http://www.ticketportal.hu/event.aspx?ID=48176

 

Foo Fighters

A Nirvana karizmatikus dobosa, Dave Grohl által alapított zenekar eddig több mint 25 millió lemezt adott el, számos rangos díjat nyertek, és a rajongók jól tudják, hogy maratoni koncerteket adnak – ilyenre számíthatunk június 26-án a Sportarénában is.

További infók: http://www.ticketpro.hu/jnp/konnyuzene/2077014-foo-fighters.html

 

Green Day

Neked sem maradt ki az életedből a Green Day zenéje, egy jó kis koncertélményre viszont hiába vágytál? Mostanáig! Idén ugyanis a punk rock veteránjai Budapestre is ellátogatnak Revolution Radio turnéjuk keretében – Billie Joe Armstrongék június 18-án lépnek fel a Sportarénában.

 

  • 1144 2017. május 19 Belföld 2017. május 19.

    Facebook Comments