Új VIP-szolgáltatás a reptéren
Írta:

Új VIP-szolgáltatás a reptéren

A bud:vip szolgáltatás már elérhető, és mint a neve is mutatja, elég exkluzív lehetőségeket rejt magában – naná, hogy nem ingyen.

 

A minap olvastuk, hogy a budapesti reptér új, személyre szabott szolgáltatást indít a 2A terminálon. Ennek a bud:vip nevet adták, és azt ígérik, hogy az ezt igénybe vevő utasok a diszkréció és kényelem mellett számos dolgot élvezhetnek – a VIP várótól kezdve a repülőgéphez, illetve a repülőgéptől biztosított luxustranszferen át a külön utasbiztonsági csatornáig.

fe_1200_0_dsc_0968

Mint azt fent említettük, a szolgáltatás lényege, hogy személyre szabott. Hogy ez mit jelent? Hát, a reptér közleménye szerint magában foglal egy dedikált kísérőt a teljes repülőtéri tartózkodás idejére, továbbá gyorsabb be- és kiszállást, hordárt, privát sofőrös transzfert is lehet kérni a város és a repülőtér között.

 

A szolgáltatás bázisa a 2A Terminál indulási szintjén található új VIP váró, ahol minőségi étel- és italkínálat várja az üzleti és egyéb VIP utazókat, akik, ha idejük engedi, a repülőtér egyik éttermének étlapjáról is rendelhetnek. Jól hangzik? És ez még nem minden: a váróban a legmodernebb technikai eszközök, internetelérés és különlegesen kényelmes luxusbútorok állnak a vendégek rendelkezésére. Ezzel a prémium kategóriás szolgáltatással azokat az utasokat célozzák meg, akiknek a reptéren eltöltött idő alatt is kiemelten fontos a kényelem.

 

A VIP szolgáltatási csomag telefonon és online egyaránt megrendelhető, mind az induló, mind pedig az érkező utasok számára. De hogy az árakról is szóljunk: a VIP szolgáltatás 215 eurótól elérhető, ha transzfert is kér hozzá a megrendelő, az már 290 euró. Ha pedig a VIP váróban fogadna vendéget, vagy két óránál tovább szeretne ott tartózkodni, annak további költségei vannak. További információk a vip.bud.hu oldalon olvashatók.

 

További infók: https://www.bud.hu/budapest_airport/media/hirek/aktualis_sajtokozlemenyek/a_budapest_airport_elinditotta_elso_vip_szolgaltatasat.html

 

Fotók: https://www.bud.hu/vip

  • 865 2018. február 23 Belföld 2018. február 23.

    Facebook Comments