Top 5 szuper szaunázós hely Budapesten
Írta:

Top 5 szuper szaunázós hely Budapesten

Ma már számos helyen szaunázhatunk Budapesten is, de mondjuk és mutatjuk, hová menj, ha az átmelegedést igazi élménnyé szeretnéd varázsolni. 

 

Rudas Gyógyfürdő és Uszoda

Ebben a hidegben a legtöbben szívesen kötjük össze a szaunázást egy jó kis wellnesszel. Ha így teszel, és mondjuk a Rudasra esik a választásod, szerintünk nem fogod megbánni: itt több mint 450 éves hagyománya van a fürdőzésnek. A szaunázás persze csak később lett elérhető, de ha a Rudast választod, szerintünk elégedett leszel a három termes száraz, és két termes gőz szauna használata után. A panoráma pedig… nincs rá jobb szó: mesés!

További infók: http://www.rudasfurdo.hu

 

Veli Bej Fürdő

Az Irgalmasok Veli Bej fürdője az egyik kedvenc budai fürdőnk. A nemrégiben felújított helyet egyre többen keresik fel, magyarok és külföldiek egyaránt. És a többség elégedetten távozik, miután kipróbálták az öt különböző hőmérsékletű medencét, a wellness részleget, és élvezték a két gőzkamra, a finn- és infraszauna vagy egy kellemes masszázs jótékony hatásait.

További infók: http://www.irgalmasrend.hu/site/velibej/home

 

Lukács Gyógyfürdő és Uszoda

Ha már fürdők: az egyik legrégibb budapesti gyógyfürdő, a Lukács szaunakínálata mellett sem mehetünk el szó nélkül. Itt infra-, finn, naturista és sókristályszauna (Himalája-só fallal rendelkező jó meleg szoba) és aromagőzkabin is üzemel, melyekhez jégkunyhó (jégkása-adagolóval), merülőmedence tartozik. Hogy itt milyen komolyan veszik a szaunázást, mint olyat, azt az is mutatja, hogy minden pénteken egész estés fürdő- és szaunapartikat rendeznek. Ezekre 19:30-tól lehet jegyet váltani a pénztárban.

További infók: http://www.lukacsfurdo.hu

 

Oxygen Wellness Naphegy

Ha a minőségi wellness élményt egy jó kis szaunázással is összekötnéd, akkor az Oxygen Wellness Naphegy lehet az egyik kedvenc helyed. Csak tudj választani a 14 féle szaunából! Van itt minden a klasszikus finn szaunától a gyógynövényesen, meztelenen és aromaterápiáson át a fényszaunáig. Korábban különleges szauna szeánszokat is rendeztek itt – ki tudja, talán az egyik hideg, havas februári estét megint feldobják majd valami ilyesmivel. Árak és további infók: http://www.oxygenwellness.hu

 

Mobil szauna

Idén a Rákóczi hídnál található a Valyo Egyesület különleges, kisbuszból átalakított szaunája, ami nem olcsó ugyan, de kipróbálása páratlan élményt nyújt. Mert hát ki ne szeretné egy hatszemélyes, fatüzelésű szaunából nézni a Dunát a barátaival vagy a szerelmével, közben jókat beszélgetni vagy csak örülni egymás meg a folyó közelségének? Ráadásul az egésszel egy jó ügyet támogatsz, a Valyo Egyesület ugyanis a Duna-part fejlődéséért dolgozik, és a befolyó összegeket is erre fordítják. Infók és foglalás: http://valyo.hu/szauna2018/

  • 2965 2018. február 26 Belföld 2018. február 26.

    Facebook Comments