Mozifilmek és sorozatok, melyeket idén Budapesten forgatnak
Írta:

Mozifilmek és sorozatok, melyeket idén Budapesten forgatnak

Nézd meg rövid összeállításunkat a 2017-ben Budapesten forgó filmekről, sorozatokról, és persze azokról a világsztárokról, akik ezekben játszanak.

 

Red Sparrow – Jennifer Lawrence

2016-ban számos világsztár érkezett Budapestre, és 2017-ben is csupán január másodikáig kellett várnunk az első igazán ismert színésznő érkezésére: Jennifer Lawrence már meg is érkezett hozzánk, hogy a Red Sparrow című mozin dolgozzon, melyben Putyin titkosszolgálatának vonzó kémnőjét alakítja majd. Nem árulunk el nagy meglepetést azzal, hogy a 26 éves Oscar-díjas sztár egyik legnagyobb erőssége a vonzereje lesz a filmben. További érdekesség, hogy J. Law barna hajjal szerepel a filmben, illetve, hogy kiskutyáját, Pippit is elhozta a forgatásra – őt kabátjába rejtve melegítette a kutyahidegben.

 

Robin Hood: Origins – Jamie Dornan

Ha A szürke ötven árnyalatának nagy rajongója vagy, akkor van egy jó hírünk számodra: Mr. Grey-t, pontosabban az őt alakító Jamie Dornant is hamarosan elcsípheted fővárosunkban. Mert hogy Dubrovnik mellett Budapest utcáin forgatják majd az az alternatív Robin Hood sztorit bemutató filmet, amiben a színész Marian férjét alakítja majd. A produkcióra mi már nagyon kíváncsiak vagyunk, de sajnos több mint egy évet kell még rá várnunk: 2018. márciusában kerül az amerikai mozikba.

 

The Alienist – Daniel Brühl

Láttad a Good Bye Lenin!-t? Akkor biztosan emlékszel Daniel Brühl-re. Vele is összefuthatsz Budapesten, mivel a The Alienist című sorozatban Dr Laszlo Kreizler kriminál-pszichológus szerepében nyomoz majd New York első sorozatgyilkosa után. Társa egy újságíró lesz, akit Luke Evans alakít.

 

The Terror

A Dan Simmons bestsellere nyomán készülő sorozatnak már a címe is hátborzongató, hát még ha megtudod, miről szól: 1847-ben egy rejtélyes ragadozó támadja meg az egyik sarkvidéki expedíció résztvevőit. Hidegrázós? Ha bírod az ilyesmit, akkor talán annak is örülsz majd, hogy a Trónok harca több szereplője is szerepet kapott a sorozatban, például a Mance Raydert alakító Ciaran Hinds, illetve végül, de nem utolsósorban még egy infó: az Outlanderből ismert Tobias Menzies is „tengerre száll” majd a szériában, hogy a ragadozó ellen harcoljon.

 

 

  • 1115 2017. január 13 Belföld 2017. január 13.

    Facebook Comments