Emoji térkép készült Új-Zéland látnivalóiról
Írta:

Emoji térkép készült Új-Zéland látnivalóiról

Ha szeretsz utazni, és nem idegesítenek halálra a vicces kis emotikonok, akkor ezt szeretni fogod.

 

Bátran kijelenthetjük, hogy korszakalkotó fejlesztéssel rukkolt elő Új-Zéland nemzetközi légitársasága, az Air New Zealand. Lefejlesztettek egy olyan interaktív alkalmazást, ami lehetővé teszi az utazóközönség számára, hogy az ország lekeresettebb látványosságait kedvenc emojijaik segítségével fedezzék fel.

Ha megnyitod az oldalt, megjelenik Új-Zéland térképe egy csomó emojival. Ezekre kattintva láthatod az adott látnivalót, a környéken végeztehő szabadidős tevékenységeket (természetesen kis ikonokkal kifejezve), és saját utazást is tervezhetsz. Ikonokkal választhatod ki, hogy mik érdekelnek: tengerpart, síelés, fotózás, természet, és még több tucat kategória, majd ezek alapján a program megmutatja a leginkább neked való helyeket és látnivalókat az országban.

“Az emberek, különösen a Z generáció tagjai szeretik használni a mindennapi életben az emojit. Az #EmojiJourney célja pedig az, hogy inspirálja az Új-Zélandra utazókat a közösségi médián keresztül” – írta a légitársaság sajtóközleményében Jodi Williams, az Air New Zealand tartalommarketing szakembere. Ezzel az oldallal a 30 alatti korosztály végre megkapta, amire nem is tudta, hogy vágyik. Vigyázat, függőséget okoz az emotikonos tervezgetés!

  • 881 2018. február 27 Külföld 2018. február 27.

    Facebook Comments