Ilyen lesz az Airbnb Plus
Írta:

Ilyen lesz az Airbnb Plus

Az Airbnb minden igényt kielégítő prémium szolgáltatást ígér a vastagabb pénztárcával rendelkező lakáskeresőknek, most még egyelőre csak külföldön.

 

Ha rendszeresen nézegeted, vagy esetleg használod is az Airbnb-t, és érdekelnek a felsőbb kategóriás, árban is nyilván magasabbra pozícionált lakások, akkor van egy jó hírünk: az Airbnb tizedik születésnapja alkalmából indul egy prémium szolgáltatás, az Airbnb Plus, ahol csak minőségi ingatlanok közt böngészhetsz.

A675D677-3E84-4246-978B-993D6AA710DA

Az Airbnb-nél nagyon komolyan veszik, hogy kik kerülnek majd be ebbe az elitnek mondható körbe, ezért munkatársaik személyesen keresik fel az ingatlanokat. Több mint száz dolgot ellenőriznek, a dizájn és a berendezések mellett csekkolják a konyhai eszközöket, a matracok puhaságát, a törülközők anyagának finomságát, és persze a vendéglátók sem ússzák meg az alapos felülvizsgálatot.

 

Így az Airbnb Plus kínálatában az eddig megszokottnál jóval drágább lesz egy-egy éjszaka egy kiválasztott lakásban, ez nyilvánvaló, de a vállalatnak fontos, hogy a bérlők magasabb minőséget is kapjanak a pénzükért. Először 13 városban lesz elérhető kb. 2000 Airbnb Plus-kompatibilis ajánlat – Budapest egyelőre nincs fent a listán. De folyamatosan bővíteni szeretnék a kínálatot, így a tervek szerint év végére 50 város 75 ezer lakása lesz megtalálható a Plusban.

  • 709 2018. március 08 Külföld 2018. március 08.

    Facebook Comments