A Liverpool magyar focistája a Pepsi arca lett
Írta:

A Liverpool magyar focistája a Pepsi arca lett

12 évvel Gera Zoltán után ismét egy magyar focista csatlakozott a Pepsi „focigladiátorainak” táborához.

 

David Beckham, Ronaldinho, Fernando Torres, Roberto Carlos – csak néhány azon focisták illusztris névsorából, akik szerepeltek már Pepsi reklámokban. Illetve mi, magyarok büszkén tehetnénk hozzá Gera Zoltán nevét is, aki 12 éve szintén reklámozta a népszerű üdítőitalt… és immár Bogdán Ádámot is megemlíthetjük a Pepsi focista-reklámarcai közt, hiszen most már vele is együttműködik a márka.

 

Bogdán az új kalóriamentes Pepsi Lime és Wild Cherry ízek megjelenéséhez kapcsolódóan Bogdán Ádám lett az üdítőmárka arca. Manapság sokaknak fontos, hogy az italuk ne csak jóízű legyen, hanem kalóriamentes is, gondoljunk csak a különleges diétán lévőkre. A sportolóknak viszont elengedhetetlen tudni azt, egy nap mennyi kalóriát visznek be a szervezetükbe, illetve pluszkalóriát jelent-e, ha elcsábulnak egy-egy üdítőre.

 

„Számomra az eddigi legmaradandóbb Pepsi reklám az volt, amiben egy Juventus-szurkoló srác azért kérte el Beckham mezét, hogy megtörölje vele a kólás dobozt. Azt gondolom, hogy a márka mindig is nagyon jól nyúlt ehhez a témához” – emlékezett vissza az egyik ikonikus reklámra a Liverpool kapusa. Aki egyébként egy hazai Pepsi fotózáson vett részt a napokban, és lelkesen vetette bele magát a nem mindennapi feladatokba.

 

A fotózás két helyszínen folyt: egyrészt egy Bogdán számára természetes közegben, edzőtermi környezetben. Egy kapusnak ugyanis nem elég „jól fociznia”, ugyanúgy szükséges remek kondícióban tartania magát, hiszen magas szintű állóképességre és a gyors reflexekre is szükség van a pályán. A másik helyszín a kampány szlogenjéből, a „Törj ki a megszokottból!” jelmondatból adódóan éppen a természetes közegéből szakította ki a focistát: egy szabadesés-szimulátort próbált ki, amely 200 km/órás erősségű szelet generált.

 

„Nagyon élveztem a fotózás minden percét. Főleg a szélcsatornát, amit egyszer-kétszer már kipróbáltam Angliában is, de most meglepően jól ment” – összegezte büszkén a fotózás és a szabadesés élményeit a válogatott focista.

  • 969 2018. április 15 Belföld 2018. április 15.

    Facebook Comments