Ő lett 2017 legsikeresebb írónője
Írta:

Ő lett 2017 legsikeresebb írónője

Kitalálod, ki ő? És azt, hogy milyen nemzetiségű igazából? Ha szabad a gazda, kattints, és tudj meg többet róla.

 

Szuper érzés lehet sikeresnek lenni abban, amit a legjobban szeretsz csinálni. Így éli mindennapjait Borsa Brown is, aki nemrég a 2017-es év legsikeresebb írónője lett. Az Álomgyár kiadó szerzője Az Arab című sorozatának köteteivel minden eladási toplistát többször vezetett, eddig megjelent nyolc könyvét több mint 100 000 példányban adták el, és az írónőt kétszer is jelölték Aranykönyv díjra. Legutolsó könyvének bemutatójára majdnem ezer ember ment el, volt köztük, aki öt órán át várt, hogy dedikáltassa a könyvét.

borsa-dedikalas-2

Fantasztikus, ugye? Hát, akár hiszed, akár nem, Borsa Brown nem egy külföldi sztáríró, hanem magyar származású, és álnéven publikál. Az írónő két gyermek édesanyja, Vácon él családjával, és mielőtt főállású írónő lett volna, egy multicégnél dolgozott.

 

Írni saját szórakoztatására kezdett el, aztán egy barátnője javaslatára küldte el első regényét a kiadónak. De honnan jött az álnév? „A Brown az adott volt (barna haj), a Borsa pedig egy mozaikszó. A nagylányom Bíborka, de csak Borcsinak becézzük, ő a BOR. A kislányom Sarolta, ő a SA. Így lettem: Bor-Sa” – mondta az írónő, akinek köteteit 2013 óta adja ki az Álomgyár kiadó. Hamarosan új könyve jelenik meg, amely minden eddigitől különbözik.

  • 815 2018. február 06 Belföld 2018. február 06.

    Facebook Comments