Újdonságokkal vár a 90 éves Városligeti Műjégpálya
Írta:

Újdonságokkal vár a 90 éves Városligeti Műjégpálya

Bár a kora alapján nagyi vagy dédi is lehetne, a Városligeti Műjégpálya nagyon is meg tud újulni!

 

A Városligeti Műjégpálya idén 90 éves, az évfordulót november 20-án tartották. Sokan azt is tudjuk, hogy nem 1926-ban korcsolyáztak először a tavon ennek a téli sportnak a szerelmesei, hanem már száz évvel korábban is. Persze akkoriban még azért eléggé az időjárástól függött, mikor lehet a jégre menni, és mikor nem, ám a jégpálya 1926-os megnyitásától számítva ezt a bizonytalansági faktort elég jól sikerült kiküszöbölni.

 

A Városligeti Műjégpálya a mai napig képes megújulni, idén is számos fejlesztéssel várják a vendégeket. Változik például a koripálya beléptető rendszere: az idei szezontól bevezetik az online jegyvásárlást – ezentúl QR-kódos jeggyel is beléphetünk. Ezt az interneten is meg lehet venni.

 

A korcsolyakölcsönzősnél pedig a beleegyezésünk után lefényképezhetnek minket, és a fényképes igazolvánnyal vagy 5000 Ft letét ellenében várakozás nélkül megkaphatjuk a választott korit a kölcsönzőből. Végül, de nem utolsósorban a szombat esti nyitva tartás egy órával hosszabb lett, ezen a napon már 16-21 óráig csúszkálhatunk!

 

További infók: https://www.mujegpalya.hu/

  • 1388 2016. november 29 Belföld 2016. november 29.

    Facebook Comments