Megújul a Szigeten a Colosseum – íme a fellépők!
Írta:

Megújul a Szigeten a Colosseum – íme a fellépők!

Olyan sok minden változik, hogy szerintünk alig fogunk ráismerni egyik kedvenc bulihelyszínünkre a Szigeten.

 

Ha buliztál már a Sziget Fesztiválon a Colosseumban, és alig várod, hogy megint augusztus legyen, és visszatérhess, akkor erre a hírre valószínűleg te is felfigyelsz: a 360 fokos elektronikus zenei helyszín megújul idén nyárra.

 

Ahogy a szervezők írták a nekünk is eljuttatott sajtóanyagban, „újragondoltuk és exkluzív külsőbe öltöztettük, hogy a bulizás fogalma is egy teljesen új szintre léphessen! A helyszín nagyobb lett, a DJ pult pedig a tánctér közepén helyezkedik el”.

 

A legkorszerűbb hang- és fénytechnika beszerelése mellett azt ígérik, hogy látványos dizájnelemekkel is bővítik majd a helyszínt, hogy a buliélményt a legszuperebb szintre tudják fokozni.

 

„És nem csak látványos lesz az új helyszín, de már a programja is kész. Lássuk: Anna Haleta, Boston 168 Live, Chris Liebing, D.A.L.I., Dixon, DJ Stingray, Dr. Rubinstein, Echonomist, Eelke Kleijn, Francesco Del Garda, Gerd Janson, Hamish & Toby, Honey Dijon, I Hate Models, IMOGEN, Joris Voorn, Kölsch, La Fleur, Manni Dee, Matador, Mella Dee, Muallem, Musumeci, Nicolas Lutz, Patrice Bäumel, Perc, Phunkadelica, Robin Ordell, Rødhåd, Sasha, SHMLSS, Slam, Sonja Moonear, SPFOAKS [SPFDJ & Héctor Oaks], Willikens & Ivkovic, Zioner” – írják a sajtóanyagban.

 

A Sziget Fesztivál honlapján egy rövidke videós ízelítőt is találtunk arról, mire számíthatunk a nyáron:

 

  • 696 2020. március 20 Belföld 2020. március 20.

    Facebook Comments