5 különleges program május elsejére
Írta:

5 különleges program május elsejére

Idén is lesz sör, virsli, majális, meg persze Nagy Futam is. Valami másra vágysz? Akkor hadd ajánljunk néhány élménydúsnak ígérkező programot május elsejére!

 

Jégbe zárt cirkuszvilág

10-5b4d69a0af

Az idejét sem tudod, mikor voltál utoljára cirkuszban? Akkor május elsején kezdd a napot a Fővárosi Nagycirkusz előadásával. A név ne tévesszen meg: a Jégbe zárt cirkuszvilág – Antarktisz gyermekei során Egyiptomot és a trópusok hangulatát is megidézik. Az előadás 11 órakor kezdődik, de az igazán későn kelőknek délután 3-kor is lesz lehetőségük arra, hogy megnézzék.

További infók: http://www.fnc.hu/

 

Segway-túra

7a32d_1280x720

A cirkusz világa után sort keríthetsz még egy szuper élményre: 14 órától vegyél részt egy egyórás Segway-túrán! Még nem próbáltad? Nincs mitől félned: pár perc alatt megtanulhatod a Segway használatát, és már indulhat is a túra, melynek során egészen új képet – és persze sok hasznos infót – kaphatsz Budapestről.

További infók: https://programturizmus.jegy.hu/program/segway-turasegway-tour-fedezze-fel-a-belvaros-szepsegeit-71049

 

Éljenek a klasszikusok

Ha nem bízol a májusi időjárásban, vagy bármi más ok miatt nem tudsz, esetleg nem akarsz Segway-ezni, akkor maradj a klasszikusoknál: mi a Klasszik Rádió és az Óbudai Danubia Zenekar közös májusköszöntő koncertjét ajánljuk a MüPában. A klasszikus zene rajongóinak már úgyis biztosan megvan a jegyük!

További infók: https://www.mupa.hu/program/klasszikus-kedvencek-2017-05-01_15-00-bbnh

 

Zárd a napot hajókázással!

Mi lehetne kellemesebb esti program egy dunai hajókázásnál? Ezt május elsején is csak ajánlani tudjuk, ráadásul többféleképpen is élvezheted a folyó hullámain való ringatózást: koktélozhatsz, kóstolhatsz bort vagy kézműves sört, de akár meg is vacsorázhatsz.

További infók és jegyárak: https://www.programturizmus.hu/

 

Esztergomi Majális lampionos felvonulással

Ha a hosszú hétvégén kiruccannál egy kicsit, akkor mi Esztergomot ajánljuk, ahol a helyi majális három napig tart, egyik különlegessége pedig a hajós-lampionos felvonulás a Kis-Dunán. Jól hangzik? Mi ott leszünk!

További infók és részletes program: https://www.programturizmus.hu/ajanlat-esztergomi-majalis.html

 

  • 1218 2017. április 25 Belföld 2017. április 25.

    Facebook Comments