Trend 2016 ősz – mostantól ezt viseld a lenge szoknyák helyett
Írta:

Trend 2016 ősz – mostantól ezt viseld a lenge szoknyák helyett

Itt van az ősz itt van újra… De kesergés helyett koncentráljunk a pozitív dolgokra! Elővehetjük azt az ultradögös farmert, amit a tavaszi leárazáson vettünk, és ha rossz napunk van, elbújhatunk egy poncsó alatt.

Őszi trend színek:

Az esős évszak közeledtével sem kell feketébe és szomorú szürkébe bújnod. Az alábbi három szín például igazán stílusossá tesz az elkövetkező hónapokban.

Avarszínek

A meleg tónusokban az ősz aranya, az ezernyi színben tündöklő falevél varázsa köszön vissza. Válassz meleg narancssárgát, mélybarnát, aranyos és égő vöröses árnyalatokat, ezekben a színekben egyszerűen nem lehet depressziósnak lenni.

Fashion-Style-Women-s-Plaid-A-Line-font-b-Skirts-b-font-New-Black-Long-font

Mélykék

Akár az előző meleg avarszínekkel kombinálva, akár feketével viselve, nagyszerű őszi választás a mélykék blúz vagy kabát. Egyfelől a tenger emlékét idézi, viszont a nyárias türkizhez képest sokkal jobban visszatükrözi az évszak karakterét.

fall_winter_2016_2017_color_trends_cobalt_navy_blue

Homokszín

Ha az égő narancs és vörös árnyalatokhoz nem vagy elég bátor, válassz homokszínű felsőt vagy vékony kabátot. Világos, lágy színekkel igazán nagyvilági lesz a hatás, ha pedig színes darabokkal kombinálod, az eredmény vidám és játékos marad.

Max_Mara_fall_winter_2015_2016_collection_Milan_Fashion_Week2

 

Menő fazonok

Bár egyre többet kell eltakarni a testünkből, azért ne keseredj el. Továbbra is lehetsz csinos!

Jeggings

A szó a jeans és a leggings összeolvadásából keletkezett és egyben nagyszerűen le is írja hogy miről van szó. Egy olyan nagyon feszes farmerről, ami leggingsként feszül a popsira, de nadrágként funkcionál. És ez a lényeg: bár sokkal strechesebb és sokszor vékonyabb anyag, mint a farmernadrág, de ez már nadrág! A jeggingst viselheted rövidebb felsővel, nem kell, hogy takarja a feneket. A mi tippünk: feszes nadrághoz laza blúzt válassz.

drdenim_kissy_blueacid_jeggings_back_lg

Trencskó

A ballonkabát, azaz a trencskó évtizedek óta tartja magát a divat élvonalában. Megértjük: nehéz ennél csinosabb kabátfazont elképzelni.  Idén válassz a nőiesebb szabásvonalúak közül, hordd szorosra húzott övvel, ami kiemeli a derekad, és ha még az őszi divatszíneket is sikerül valahogy belekomponálni a képbe, tökéletes leszel.

1.0x0

Szövetszoknya

Szeptember elsejével természetesen nem kell lemondanunk a szoknyáról sem, de a nyári ultramini helyett válaszzunk térdig érő fazont. Anyagok tekintetében igazán illenek az évszakhoz a puha, lágy esésű anyagok: a kellemes gyapjúszövetek és a finom flanellek. Ráadásul nagyon sikkes egy vastagabb szövetszoknya harisnyával és bokacsizmával!

Fashion-Style-Women-s-Plaid-A-Line-font-b-Skirts-b-font-New-Black-Long-font

 

  • 1652 2016. szeptember 08 Belföld 2016. szeptember 08.

    Facebook Comments