Budapestre jön a legendás Comic Con
Írta:

Budapestre jön a legendás Comic Con

A képregény, sorozat-, és filmrajongók legnagyobb ünnepe idén augusztusban Budapesten is megrendezésre kerül.

 

 

Aki egy kicsit is ismerős a képregények, a sorozatok, az animék világában, vagy akár csak van ilyen barátja, az biztosan hallott már a Comic Conról. Ez a rendezvény a képregény, sorozat-, és filmrajongók legnagyobb ünnepe és végre Magyarországon is megrendezik. Ahogy a szervezők fogalmaznak: a Comic Con egy popkulturális, műfajokon átívelő, de azokat mégis összekötő hatalmas buli. A sci-fi, a fantasy, a manga, a cosplay, a sorozatok, a filmek, a képregények, kártyajátékok, játékkonzolok kiállítása és vására, maga a földi paradicsom a rajongóknak.

 

Az idei, első budapesti Comic Conról egyelőre nem sokat tudni, csak a dátumot jelentették be: augusztus 15-16., tehát a Sziget fesztivál utáni hétvége lesz a nagy „nap”.

 

A pontos program és a sztárvendégek egyelőre nem ismertek, de a beharangozó külföldi és hazai filmsztárokat, nemzetközi cosplay és anime hírességeket, filmes előadásokat, szakmai beszélgetéseket, közönségtalálkozókat ígér, és természetesen videójátékokat és képregényeket, kártyajáték lehetőségekkel, egyszóval mindazt, amit az eredeti San diego-i Comic Contól elvárhat az ember.

  • 671 2020. január 27 Belföld 2020. január 27.

    Facebook Comments