3+1 dolog, amit érdemes még gyorsan beszerezni a leárazásokon
Írta:

3+1 dolog, amit érdemes még gyorsan beszerezni a leárazásokon

Mostanában a környezettudatosság jegyében nem vettem új ruhákat, de az alábbiakra „tartósat, minőségit jó áron” alapon szerintem is érdemes lecsapni.

 

1. Téli kabát, síruha és –felszerelés – ha csak ezután indulsz síelni, akkor nagy szerencséd van, ugyanis a téli sportokhoz szükséges felszerelést és egy szuper télikabátot is elcsíphetsz leárazva, akár az eredeti ár töredékéért is.

 

2. Bélelt, meleg téli csizma vagy bakancs – ha szerencsénk van, néhány hét és itt a tavasz. De pár hónap múlva ismét visszatér a zimankó, és ugye nem akarsz akkor dupla (tripla) ennyiért bélelt lábbelit venni? Szerintem érdemes most egy leárazott darabra rászánni a pénzt. Válassz minőségi csizmát vagy bakancsot, amit a következő teleken is hordhatsz majd.

 

3. Töltsd fel a fehérneműs fiókot – alsóneműket, melltartót, zoknikat (akár a tavaszi-nyári szezonra is) is jóval olcsóbban szerezhetsz be, de akár egy klassz pizsamát vagy jópofa köntöst is az addigi ár töredékéért vihetsz haza.

 

+1. Alapdarabok – a legtöbb üzletben korántsem csak a bundás téli cuccok vannak leárazva, hanem bizony tök jó áron szerezhetsz be örök darabokat: klasszikus farmereket, fehér blúzokat, öltönyöket, nyakkendőket, de akár azt az átmeneti kabátot vagy bőrdzsekit is megkapod most olcsóbban, amire talán már régóta vágytál.

  • 716 2019. január 23 Belföld 2019. január 23.

    Facebook Comments