David Duchovny hamarosan Budapestre jön
Írta:

David Duchovny hamarosan Budapestre jön

Akár találkozhatunk is vele!

 

Amikor David Duchovny nevét meghalljuk, mindenkinek a kétszeres Golden Globe-díjas amerikai színész, az X-akták Fox Mulder ügynöke, a Kaliforgia Hank Moodyja és számos sorozat, film főszereplője jut eszébe.

 

Most viszont nem a filmvásznon, és nem a képernyők előtt élvezhetjük játékát, hanem egy koncerten: alternatív rock együttesének énekeseként szinte fénysebességgel robbant be a zenei életbe, és hamar elnyerte a kritikusok, közönség elismerését és rajongását.

 

Jól hangzik? Akkor ne maradj le „Mulder ügynök” és zenekarának koncertjéről, amelyre február 11-én este 8 órától kerül sor a MoM Sportban.

 

Találkozz David Duchovny-val!

Ha a színész-énekes nagy rajongója vagy, ne maradj le a korlátozott számban elérhető

Meet&Greet jegyekről – vagyis a világsztárral való találkozás lehetőségéről – se. Ez 2019. február 11-én 18.00 órakor kezdődik a Mom Sportban.

 

„A Meet&Greet jegyet váltott vendégeink részére a regisztráció és biztonsági ellenőrzés 17.15-kor indul, kérjük, ekkorra érkezzenek a MOM Sport Danubius Music VIP zászlóval jelölt bejáratához.

 

A jegy tartalmazza az alábbi szolgáltatásokat:

 

1 db fotó David Duchovny-val

1 db választott tárgy dedikálása

Zártkörű Soundcheck

Korai és kényelmes belépés a koncertre

 

A mobiltelefonok, kamerák és egyéb személyes eszközök használata nem megengedett a Meet&Greet alatt, ugyanis profi fotós készíti majd a képeket az eseményen” – áll a rendezvény kapcsán kiküldött sajtóközleményben.

 

További infók, jegyinfók:

https://www.eventim.hu/hu/jegyek/david-duchovny-koncert-budapest-mom-sport-1060255/performance.html?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_content=onoffice&utm_campaign=davidduchovny

  • 679 2019. január 23 Belföld 2019. január 23.

    Facebook Comments