Megnyílt a budapesti Magnum Pleasure Store
Írta:

Megnyílt a budapesti Magnum Pleasure Store

Álmodd meg a saját, egyedi Magnumodat – a lehetőségek tára szinte végtelen.

 

Május 31-én az Allee-ban nyílt meg a budapesti Magnum Pleasure Store, ahol elkészíthetjük egyedi jégkrémünket (és persze, a végeredményt mi falhatjuk be, naná!). Hogy mitől lesz egyedi? Az öntetek és szórások sokaságától, amik elérhetők az üzletben.

 

„Jelenleg a kókusz chips, vörösáfonya, liofilizált málna, liofilizált eper, földimogyoró, almakocka, kandírozott narancshéj, karamellizált mogyoró, csokis cukordrazsé, csokoládé forgács, keksz, csokis gabonagolyó és fahéjas cukor (csak Budapesten elérhető) szóratok között válogathatunk, de az üzlet ízkínálata a nyár folyamán folyamatosan változni fog” – írja a Szeretlek Magyarország.

 

Az egyedi jégkrémek ára valamivel borsosabb, mintha a sarki kisboltba ugranánk be, ugyanis ezeket 1290 Ft-ért lehet majd megalkotni, de nyilván az egyediséget, na meg az alkotás örömét kell itt elsősorban megfizetni.

 

Az édességimádók egyik leendő kedvenc nyári célpontja szeptember 30-ig lesz nyitva. Mégpedig hétfőtől szombatig 11-től este 9-ig, vasárnap pedig 11-től este 7-ig.

 

Te betértél már a budapesti Magnum Pleasure Store-ba? Ha igen, mesélj, kíváncsian várjuk a véleményeket!

 

Forrás: Szeretlekmagyarorszag.hu

  • 1439 2019. június 08 Belföld 2019. június 08.

    Facebook Comments