Végre nyit a Városligeti Sportcentrum
Írta:

Végre nyit a Városligeti Sportcentrum

A Városligeti Sportcentrumban szeptember 3-tól több mint tucatnyi sportágat próbálhatsz ki ingyen a sakktól a falmászásig, de persze lesz, amiért fizetni kell.

 

Többek közt műfüves focipálya, három multifunkciós sportpálya, kosárlabda aréna, pumptrack pálya, teqball-, sakk- és pingpongasztalok, kondipark és mászófal is vár mindnyájunkat a csütörtöktől már tesztüzemben működő Városligeti Sportcentrumban.

 

A sportközpontot a park délkeleti részén, az Ajtósi Dürer sor – Dózsa György út kereszteződésnél 36 000 négyzetméteren alakították ki, és az extra jó hír a dologban, hogy nemcsak szuper sportolási lehetőségek közül választhatunk, hanem két bérelhető sportpálya kivételével minden más ingyenes lesz.

 

És ezzel még nincs vége a fejlesztéseknek! Hamarosan készen lesz a két kilométer hosszú, kivilágított futókör, megújul a Kis Botanikus kert és elkészül a hangulatos, új városligeti promenád Ajtósi Dürer sor – Damjanich utca közötti szakasza és egy új kutyás élménypark is. Ezen kívül a parkfejlesztés aktuális ütemében 93 000 négyzetméternyi zöldfelület újulhat meg, és több mint 200 lombos fát is elültetnek – írja az Origo.hu

 

Forrás: Origo.hu

  • 576 2020. szeptember 09 Belföld 2020. szeptember 09.

    Facebook Comments