Wow: a Budai Vár kupolájának tetején az Esernyős Ember!
Írta:

Wow: a Budai Vár kupolájának tetején az Esernyős Ember!

Egy biztos: neki nincs tériszonya…

 

Ha azt gondoltad, Will Smith lánchidas-táncos produkciója totál elképesztő, akkor hadd mutassunk valami még hihetetlenebbet: a Budapest nevezetességein és magaslatain olykor feltűnő Esernyős Emberként emlegetett férfi ezúttal a Budai Vár kupolájának tetejére mászott ki, és onnan szemlélte a napfelkeltét.

 

Kálló Péter fotográfus Balance Project művészi fotóprojektjének keretében már láthattuk több budapesti helyszínen is az Esernyős Embert – felmászott az Óriáskerékre, illetve hidakra is.

https://www.instagram.com/p/BmK1bcDglqg/?taken-by=kallopeter

 

A férfi nem akarja felfedni a kilétét, mert nem a személye a lényeg, hanem a Balance Project. Ennek célja, hogy egy kicsit új szemszögből mutassák meg a város nevezetességeit. Ki szeretnék zökkenteni a nézőt, hogy újra rá tudjon csodálkozni a jól ismert látványra.

 

„Ha egy híd mellett harmincnégyezerszer elhaladtunk, sokszor észre sem vesszük már. Én a mai napig ki tudok ülni bármelyik pontjára Budapestnek, és csendben élvezni, hogy úristen, ez rohadt gyönyörű. Kicsit olyan ez, mintha lógna a falunkon egy festmény, amit minden nap látunk, és egyszer csak észreveszünk egy új részletet benne, ami még sohasem tűnt föl. Ilyenkor döbbenünk rá, hogy nem is ismertük a képet igazán. A lényeg itt is a teljes kép, de néha épp egy apróság tud rávilágítani az egészre. Például egy esernyős ember az óriáskerék tetején” – nyilatkozta a 24.hu –nak a névtelenségbe burkolózó Esernyős Ember.

  • 995 2018. augusztus 28 Belföld 2018. augusztus 28.

    Facebook Comments