Kerülj karácsonyi hangulatba a Gozsdu Élményudvarban!
Írta:

Kerülj karácsonyi hangulatba a Gozsdu Élményudvarban!

Színek, fények, illatok – varázslatos karácsonyi vásár vár mindnyájunkat december 5-től 23-ig a Gozsdu Udvarban.

IMG_4393

Szeretnél egyedi- vagy vintage ajándékokat vásárolni, átélni az igazi vásári hangulatot, vagy csak sétálnál egyet Pest egyik legszebben kivilágított helyén, forralt borral vagy egyéb finomságokkal a kezedben? Esetleg előadásokra, koncertekre, stand up programokra vagy kíváncsi, esetleg megnéznél egy csodaszép, 6 méteres karácsonyfát? Akkor mindenképp vedd az irányt a Gozsdu Udvar Hagyományteremtő Ünnepi Élményvására felé, ami december 5 és 23 között tart nyitva.

 

A színes forgatagot az ott várható programok, illetve a fellépő művészek névsora teszi még színesebbé. Találunk itt könnyűzenei koncertet, jazzt, de a szókimondó szövegelő, MC DC, és a Golgota Gospel Kórus is fellép majd. A zárónap estéjén az X-faktor győztese énekel majd. A vasárnap általában a gyerekeké lesz, illetve december 6-án a Télapó is őket várja elsősorban.

 

Persze a felnőttekre is gondolnak, akik a Dob utca felől nyíló könyvtárba látogatva hozhatnak, vagy elvihetnek egy-egy könyvet. Az Élményudvarban pedig minden nap 16 és 17 óra között akciós áron forralt borozhatnak: 1915-ös árakon, vagyis 5 forintért mérik majd a finom téli italt.

MIK_5693

  • 1642 2014. december 06 Belföld 2014. december 06.

    Facebook Comments