A nyári hétvégékre ismét a gyalogosoké lesz a Szabadság híd?
Írta:

A nyári hétvégékre ismét a gyalogosoké lesz a Szabadság híd?

Ha a VALYO egyesületen múlik, akkor júniustól augusztusig hétvégénként ismét a gyalogosoké lenne a híd – ennek érdekében kampányt indítanak.

 

Hol van már a tavalyi hó – vagyis a tavalyi nyár, amikor eleinte még bosszankodva tapasztaltuk, hogy a villamosvágányok felújítása miatt lezárják a Szabadság hidat, így kicsit még körülményesebb lesz közlekedni a városban. De aztán kimentünk, megnéztük, és beleszerettünk abba a kellemes, fiatalos és szabad légkörbe, meg persze a rengeteg programba, amit ott szerveztek.

 

Nos, könnyen lehet, hogy idén folytatás következik, ugyanis a VALYO – Város és Folyó Egyesület – kampányt indít, hogy 2017 nyarán a hétvégékre ismét a gyalogosoké legyen a Szabadság híd.

 

“Tavaly örömmel szemléltük, hogy a híd spontán használói magukénak érezték a teret, programot szerveztek ide, és vigyáztak rá. A legmeghatóbb jelenet számunkra – a nagy tömegen túl – a hídfőknél spontán kialakult szelektív szemétgyűjtés volt.”

 

“Koncepciónk szerint a nyár folyamán minden hétvégén a budapestieké lenne újra a Szabadság híd. Segíts, hogy olyan legyen, amilyennek mi budapestiek szeretnénk!”- írták közleményükben.

 

  • 1093 2017. február 15 Belföld 2017. február 15.

    Facebook Comments