Bradley Cooper magyar rendezővel forgatja Oscar-esélyes filmjét
Írta:

Bradley Cooper magyar rendezővel forgatja Oscar-esélyes filmjét

Bradley Coopert eddig háromszor jelölték Oscarra, most egy magyar rendező segítheti hozzá a régen áhított aranyszobrocskához.

 

Deeper – ez lesz a címe annak a hollywoodi mozifilmnek, amiben Bradley Cooper játssza a főszerepet, a rendezést pedig Mundruczó Kornél vállalta. Az Origo azt írja, volt szó arról, hogy a filmet egy skóciai tengeralattjáró bázison vagy Amerikában forgassák le, de végül Magyarországra esett a választás.

 

Mivel a Deeper elejétől a végéig a víz alatt játszódik – a történet szerint a főhős a Föld legmélyebb árkába száll alá, hogy felfedezze annak rejtélyeit, miközben az ő lelkivilágába is alámerülünk –, speciális körülményekre lesz szükség a felvételeknél. Ezeket a körülményeket sokak szerint a Budapest mellett lévő Korda stúdióban tudnák biztosítani, ahol egy száz négyzetméteres, négy méter mély tartályban vennék fel a filmet.

 

A mélytengeri thriller forgatás január közepén indul, és utána négy hónapig reménykedhetünk benne, hátha összefutunk a Másnaposok, az Amerikai mesterlövész és a Napos oldal című mozik sztárjával is Budapesten.

 

Azt nem tudjuk, hathónapos kislányát és modell kedvesét is magával hozza-e fővárosunkba, de ha így történne, párjának már ismerős lenne Budapest: Irina Shayk félisten-feleséget alakított a Herkulesben, Dwayne „The Rock” Johnson oldalán, amit négy évvel ezelőtt nálunk forgattak.

 

De visszatérve a mostanság elég elfoglalt Bradley Cooperre: a színész nagyon szereti Mundruczó Kornél filmjeit, korábban rajongva beszélt a cannes-i fődíjas Fehér Istenről, de a hollywoodi látványfilmeket megszégyenítő Jupiter holdja is bejött neki.

 

Meglátjuk, hogy a közös munka milyen eredményt hoz majd, mindenesetre idejük bőven lesz arra, hogy összehangolódjanak, és Oscart vagy inkább Oscarokat érő filmet hozzanak létre.

  • 1021 2017. szeptember 12 Belföld 2017. szeptember 12.

    Facebook Comments