Sármán Nóra exkluzív címkéi a Budapest Borfesztiválon
Írta:

Sármán Nóra exkluzív címkéi a Budapest Borfesztiválon

Ezúttal nem menyasszonyokat, hanem pezsgőspalackokat „öltöztet fel” az ismert magyar divattervező.  

 

Sármán Nóra nevének hallatán valószínűleg neked is a magyar divattervező szebbnél szebb menyasszonyi ruhái jutnak eszedbe. Most viszont egész másra vállalkozott: a Hungaria pezsgő special edition sorozatának első közreműködőjeként a márka pezsgőspalackjaira tervezett egyedi címkéket.

 

A mindösszesen 1000 palackra tervezett mintákat a designer kedvenc anyaga, a csipkerajzolat ihlette, de jelentős szerephez jut a galambmotívum is az alkotáson.

 

„A nyíló csipkevirágokat galambok repkedik körül. A galamb több különböző magasztos eszmét szimbolizál, ezek közül én elsősorban a szerelem jelképeként használom a ruhatervezéseim során. Menyasszonyi ruha tervezőként szeretek játszani azzal, hogy klasszikus, vagy éppen időtlen elemeket használok az új szabásvonalakhoz. Ilyen a galamb motívuma is, egy időtlen jelkép, így a pezsgővel titkos üzenetet is ajándékozhatunk.” – árulta el Sármán Nóra a tervezési folyamatról.

548129

Az egyedileg sorszámozott, elegáns pezsgőkülönlegességet a szeptember 6-9. között megrendezett Budapest Borfesztiválon mutatták be a nagyközönségnek. A címkéket a Munka-Kör Alapítvány a Hallássérültekért tagjai ragasztották a palackokra.

  • 687 2018. szeptember 11 Belföld 2018. szeptember 11.

    Facebook Comments