Ilyen még nem volt: Okosvíz gyártásba kezd Magyarországon a Coca-Cola
Írta:

Ilyen még nem volt: Okosvíz gyártásba kezd Magyarországon a Coca-Cola

Az új ásványvizet a felhők ihlették.

 

Ha azt hitted, hogy palackozott vízből már mindent láttál, a Coca-Cola Magyarország új termékét látnod kell. A cég egy teljesen új ásványvíz, az „okosvíz” palackozását indította el a zalaszentgróti palackozójában. Közleményükben azt írják: egy felhőképződést utánzó gyártási folyamat során jön létre a különlegesen tiszta és friss ízű, hozzáadott elektrolitokat tartalmazó ital, a Glaceau Smartwater.

A Coca-Cola honlapján az írják a termékről: „A víz körforgásához hasonlóan a természetes ásványvizet párává alakítjuk, majd, miután lecsapódott, ásványi sókat adunk hozzá. Ennek köszönheti a Smartwater utánozhatatlan, tiszta, friss ízét. Okos, mert okosan készül”.  Ez egyébként ugyanaz az ital, ami az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában már az első számú prémiummárkává nőtte ki magát, és amit a tengerentúlon Jennifer Aniston is hirdet.

Azt ennél bővebben nem fejti ki a cég, hogy mitől is okos ez az okosvíz, mindenesetre a magyarországi palackozóból Olaszország, Ausztria, Oroszország, Csehország, Szlovákia, Szerbia, Horvátország és Írország boltjaiba is jut majd belőle, ráadásul a cég további bővüléssel is számol.

  • 888 2018. június 25 Belföld 2018. június 25.

    Facebook Comments