Sztárdömping lesz jövőre a Szigeten
Írta:

Sztárdömping lesz jövőre a Szigeten

Eddig is tudtuk, hogy a szervezők jövőre is kitesznek majd magukért, de ezeket az új neveket egyelőre alig merjük elhinni. 

 

Most még talán te is a karácsonyi hajtással és az utolsó pillanatos ajándékbeszerzésekkel vagy elfoglalva, de jelen pillanatban bármilyen hihetetlennek tűnik is, jövőre is lesz nyár, és igen Sziget Fesztivál is – méghozzá nem semmi sztárfellépő gárdával!

 

Ed Sheeran jön, ezt már mindannyian tudjuk. De rajta kívül a Florence + The Machine, a Twenty One Pilots, a The 1975 és Martin Garrix is belecsap a lecsóba Európa legnagyobb és a világ talán egyik legismertebb fesztiválján.

 

Ha ennyi szupersztár nem volt elég, akkor hadd soroljuk tovább a már bejelentett, tuti fellépőket: Richard Ashcroft, Catfish & The Bottlemen, Chvrches, Jungle, Kodaline, IDLES, Superorganism, Frank Carter & The Rattlesnakes, Pale Waves, Maribou State, Frank Turner & The Sleeping Souls, Of Mice & Men, Boy Pablo, Parcels, Yungblud, Alma, Tamino, Gang Of Youths, The Blaze.

 

Hogy ki jöhet még? Reméljük, lesz még néhány kellemes meglepetés a fellépők listáján – és simán lehet is, hiszen hol van még 2019 nyara… ;) simán lehet, hogy ez még csak a kezdet a jövő évi Sziget fellépőlistáját nézve.

 

Te kire vagy a legkíváncsibb a fentiek közül? És kit szeretnél rajtuk kívül nagyon a Szigetre?

  • 677 2018. december 20 Belföld 2018. december 20.

    Facebook Comments