Instakeretek szegélyezik a Balatont: különös akcióval népszerűsítik a magyar tengert
Írta:

Instakeretek szegélyezik a Balatont: különös akcióval népszerűsítik a magyar tengert

Különleges környezetben fotózkodhatunk a Balaton körül.

 

Talán te is találkoztál már valamelyik fesztiválon vagy egy-egy rendezvényen az életnagyságú, 3D-s Instagram kerettel. Ez egy olyan installáció, ami a hagyományos polaroid képek fehér keretét, illetve az Instagram formátumát mintázza meg és így szó szerint bele tudjuk komponálni magunkat a fotóba.

Ezt a formátumot és az Instagram népszerűségét meglovagolva most a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) és a MOL Nagyon Balaton (NB) körberakta ilyen panorámakeretekkel a Balatont. Egészen pontosan 17 helyre tették ki ezeket a kereteket, hogy így fotózkodhassanak az arra járók. A panorámakereteken nem csak az adott település neve látható, hanem instásan rákerültek az MTÜ és az NB hashtagjei (#molnagyonbalaton és #hellohungary) is.

Elég magától értetődő módon az összes panorámakeretet festői szépségű helyre tették, ahol a turisták örömmel fotózkodnak. Van kihelyezett instakeret többek között Balatonalmádin a Sóhajok hídja mellett a vízparti sétányon, Csopakon a Petőfi utcában, a Jásdi és Tamás pincék fölött, Révfülöpön a Rózsakertben, Keszthelyen a parti sétányon a Szigetfürdő előtt, Fonyódon a Panoráma sétányon, ahonnan csodás kilátás nyílik a Badacsony-hegyre, a balatongyöröki Szépkilátónál vagy Balatonbogláron a Gömbkilátó alatt. Ha arra jártok, szerintünk mindenképp próbáljátok ki!

aba44a21-f108-4663-89b1-3fd4004a5aca

  • 1196 2018. augusztus 17 Belföld 2018. augusztus 17.

    Facebook Comments