3+1 szuper zenés program szilveszterre
Írta:

3+1 szuper zenés program szilveszterre

Vasárnap bulizni – na még mit nem?! Hát, szerintünk 2017 utolsó vasárnapján, szilveszter este érdemes kivételt tenni és kimozdulni: jobbnál jobb zenés programok közül válogathatsz!

 

1. Mindhalálig Musical – Szilveszteri gálaest az Operettszínházban

Szereted a musicaleket és az operetteket? Akkor már tudjuk, hol leszel december 31-én este 7-től: az Operettszínház szilveszteri gáláján, ahol felcsendülnek Az oroszlánkirály, Az operaház fantomja, a Macskák, az Elisabeth, A Szépség és a Szörnyeteg, a Grease (Pomádé), a Vámpírok bálja, a My fair lady és az Evita legjobb dalai is.

További infók: http://www.operett.hu/musor/mindhalalig-musical-szilveszteri-galaest/228/7487/13

 

2. Budapest Swing, Jazz, Funk szilveszter a Bálna Bisztróban

Gájer Bálint és Éliás Jr. pörgetik majd fel a bulihangulatot, aztán az est házigazdája DJ Tégla a legnagyobb soul, pop, R&B, funky és jazz slágerekkel táncoltatja át a jelenlévőket 2018-ba. Sajnos úgy látjuk, erre az estére minden jegy elkelt, de ha szerencséd van, valaki még meglephet egy belépővel utókarácsonyi ajándék gyanánt. ;)

További infók: http://www.newyearsevehungary.com/budapest-jazz-swing-funk-szilveszter/

 

3. Szilveszteri bál a Hiltonban

Ha egy kicsit mélyebben a zsebedbe nyúlnál, akkor a Hilton szilveszteri bálját ajánljuk, ahol ínyenceknek kijáró vacsorával és az ABBA örökzöld slágereivel búcsúztathatod 2017-et – fellép többek közt Gallusz Niki és Sári Évi is, a jó hangulat pedig garantált!

További infók: http://budapest.utisugo.hu/programok/szilveszteri-bal-hilton-budapest-703931.html

 

+1: Minden jó, hajó a vége

Nem elírás, csupán vicceskedni akartunk egy kicsit – ezzel a szóviccel szerettünk volna arra utalni, hogy 2017-et akár egy hajó fedélzetén is búcsúztathatod. A Dunán hajókázva egy finom vacsora mellett, illetve azt követően egy jó kis retró bulin ereszthetitek ki a gőzt, ha viszont egy állóhajóra szavaztok, akkor vacsorázzatok az A38-on, utána pedig élvezzétek Péterfi Bori & Love Band valamint a Random Trip koncertjét.

További infók: http://budapest.utisugo.hu/programok/szilveszteri-setahajozas-budapesten-704023.html

és

http://budapest.utisugo.hu/programok/a38-new-years-eve-luxury-all-night-703943.html

  • 1344 2017. december 27 Belföld 2017. december 27.

    Facebook Comments