Új buborékbár nyílt Budapest felett
Írta:

Új buborékbár nyílt Budapest felett

Három nagy buborékban ücsörögve stílszerűen buborékos és buborékmentes frissítőket kortyolgathatunk.

 

Trendi buborékokkal, pezsgő légkörrel és változatos barfooddal nyitotta meg kapuit március elején a Popup Bubble Bar by Intermezzo Roof Terrace a Hotel President Budapest tetőteraszán. A helyszínen három különböző stílusban kialakított buborékban kapcsolódhatunk ki, miközben a főváros legegyedibb panorámájában gyönyörködhetünk a felhők felett.

 

A Popup Bubble Bar buborékjai nem kicsik, egyenként harminc négyzetméter alapterületűek, és bár, bisztró, valamint lounge stílusban álmodták meg őket. Stílszerűen buborékos és buborékmentes italok közül választhatunk, de a bar foodok jegyében olyan finomságokat is megkóstolhatunk, mint a medvehagymás spárgakrémleves, a President klubszendvics vagy a quinoa korong.

 

„A Hotel President Budapestben folyamatosan azon dolgozunk, hogy olyan egyedi élményt biztosítsunk a vendégeinknek, ami valóban maradandó emlék marad. A tágas buborékok tökéletes helyszínei lehetnek akár egy baráti összejövetelnek, egy randevúnak vagy egy privát rendezvénynek is” – idézik Galla Gergő szállodaigazgatót a buborékbár megnyitásáról kiküldött sajtóanyagban.

 

Lakatfallal is készültek

A buborékbárhoz kapcsolódik egy lakatfal is, ahová a szerelmesek összetartozásuk jeléül felakaszthatnak egy olyan lakatot, melybe belevésték nevüket vagy nevük kezdőbetűit. Lakatot a párok is vihetnek magukkal a felhők fölé, de ez a tetőteraszon is beszerezhető.

 

A Popup Bubble Bar by Intermezzo Roof Terrace nyárig az időjárás függvényében minden nap 17 és 21 óra között tart nyitva. Fontos, hogy nemcsak a szállodavendégek, hanem előzetes foglalás esetén bárki előtt nyitva áll. A foglalás és a belépés ingyenes, de az ott rendelhető finomságok sem kerülnek többe, mint bármely másik belvárosi helyen.

 

További infó: https://www.facebook.com/hotelpresident/

  • 942 2019. március 25 Belföld 2019. március 25.

    Facebook Comments