Okos kütyükkel teli Decathlon nyílt a Nyugatinál
Írta:

Okos kütyükkel teli Decathlon nyílt a Nyugatinál

Vásárlás közben további infókat kaphatsz a termékekről, sőt, a próbafülke „okos” tükreiben a kiválasztott ruhákat más színben is megnézheted magadon!

 

Az okos kütyük megkönnyítik és szórakoztatóbbá is teszik az életünket, miért ne használhatnánk ezt ki vásárlás közben is? Ez akár a Nyugati téren nyílt új „okos” Decathlon mottója is lehetne, ahol közel 2000 négyzetméteren közel hetven sportág termékeivel, illetve nemzetközi szinten is egyedülállónak számító szolgáltatással várják a vásárlókat.

 

Hogy ez pontosan mit jelent? Okos kütyüket, amikkel az áruház területén találkozhatsz, például a próbafülkénél, ahol az okos tükörben a felpróbált ruhadarabot azonnal, élőben megnézheted más színben is magadon, illetve kereshetsz hasonló fazonú holmikat, sőt, egy tablet segítségével eladói segítséget is kérhetsz.

 

De ez még messze nem minden! Az okos padok például RFID olvasó segítségével további információt biztosítanak a kiválasztott cipőkről, az áruházi kioszk terminálokon pedig böngészhetsz a webáruházban, rendelést adhatsz le, de a vásárlási élményről is küldhetsz visszajelzést.

 

Tipp: ha nem találod az ideális sportcipőt, akkor a láb állását felmérő futópadon a lábadnak és csontszerkezetednek leginkább megfelelő lábbeli kiválasztásában kapsz segítséget, legyen szó futásról vagy túrázásról. A jövő tényleg elkezdődött!

  • 2471 2016. szeptember 12 Belföld 2016. szeptember 12.

    Facebook Comments