Nick Vujicic újra Budapesten!
Írta:

Nick Vujicic újra Budapesten!

Nick Vujicic elképesztő őszinteséggel, iróniával és humorral teli előadásai sok ezer embert motiváltak már világszerte – köztük engem is. Ne maradj le a világhírű tréner budapesti előadásairól, szeptember 21-én és 22-én!

 

Tudom, közhelyesnek fogtok tartani, de Nick Vujicic előző, budapesti előadása előtt kicsit úgy éreztem, az életem dögunalom. Nem élveztem a munkám, szerettem volna kiszakadni a mindennapokból, nem leltem örömöm a hétköznapi beszélgetésekben… még a kávémat is rutinszerűen készítettem, kevertem és ittam nap mint nap. Ezt tetézte, hogy totál magányos voltam, és esélyt sem láttam arra, hogy valakivel összehozzon a sors.

 

És akkor jött ez a bizonyos előadás, immár három éve. Nem mondom, hogy mindent megváltoztatott, mert azzal végképp közhelyesnek neveznétek (joggal), de felrázott. Nagyon. Egy karok és lábak nélkül született ember annyi életörömmel, kedvességgel, humorral és persze nem kevés öniróniával beszélt… belegondolva „csak” az életről, hogy először elszégyelltem magam a problémáim miatt, aztán szárnyakat kaptam, és elkezdtem kis dolgokon változtatni. Ma már jobban tudok örülni a kis dolgoknak az életben, és – csak hogy egy újabb közhellyel éljek – tudom, mennyi mindenem van (akkor is, ha nincs meg mindenem), és ezért minden nap hálás vagyok.

 

Ha te is változásra vágysz, esetleg gondjaid vannak, amik megoldásához jól esne feltöltekezni egy adag optimizmussal, akkor nagyon ajánlom Nick Vujicic Tüskecsarnokban megrendezésre kerülő előadásait, szeptember 21-én és 22-én. Javaslom, hogy jegyzetelj, így az ott elhangzottakat később is előveheted, akár útmutatásra vágysz, akár egy kis optimizmus-fröccsre.

 

A tréner most is a sérült és hátrányos helyzetben élő embereket segítő Nem Adom Fel Alapítvány együttműködésében látogat el hozzánk, és „Maradj erős!” című előadássorozatával elsősorban az iskolásokat bátorítja majd. Szeretné elérni, hogy a gyerekek elfogadóbbak legyenek, ezáltal csökkenjen a zaklatások és iskolai bántalmazások száma.

 

  • 1486 2016. szeptember 13 Események 2016. szeptember 13.

    Facebook Comments