Jön a Kézműves Magyar Ízek Húsvéti Vására!
Írta:

Jön a Kézműves Magyar Ízek Húsvéti Vására!

Március 27 és 29 közt ismét finomságokkal telik meg az Erzsébet tér, a Kézműves Magyar Ízek Húsvéti Vásárának köszönhetően, ahová a belépés ingyenes lesz. 

Ha szeretnél finom ételeket és húsvéti fogásokat kóstolni, illetve vásárolni, akkor március 25-27 közt látogass el az Erzsébet térre, ahol a Kézműves Magyar Ízek Húsvéti Vásárán ezt meg is teheted.

 

A rendezvényen csak magyar és határon túli termelők és élelmiszer-kiállítók kínálják termékeiket minden ínyencnek és érdeklődőnek. A gyerekeket és a játékos kedvű felnőtteket a húsvéti szokásokhoz kapcsolódó interaktív programokkal, játékokkal és állatsimogatóval várják. Lesz 15 kisnyuszi, tojásfestés, tojáskeresés és igény esetén táncház is.

 

De persze az ízeké lesz a főszerep: válogathatsz sajtok és tejtermékek, kézműves kolbász és hústermékek, olaj, fűszer, tészta, méz, lekvár, édességek, friss zöldségek, szörp, gyümölcslé, tojás, csokoládé, édesség, sör, pálinka, de bemutatkoznak különféle pincészetek is.

 

További érdekességnek ígérkezik az Óriás Tojás, Magyarország legnagyobb húsvéti tojása, amit a látogatók festenek és színeznek. Fotózd le magad, tedd fel a Facebookra, és meglepetés ajándékot is kaphatsz!

 

A rendezvényre a belépés ingyenes.

  • 1377 2015. március 06 Események 2015. március 06.

    Facebook Comments