Valentin napi vonatozás a Gyertyafény Expresszen
Írta:

Valentin napi vonatozás a Gyertyafény Expresszen

Idén valami igazán különlegessel szeretnéd meglepni a kedvesedet Valentin napon, de még nincs ötleted, mi lehetne az ajándék? Akkor hadd adjunk egy romantikus tippet.

 

A Valentin nap sokak számára nehéz ügy, hiszen alig múlt el karácsony, máris újabb meglepetést találhatnak ki kedvesüknek. Az utazás, vagy egy kellemes vacsora általában bejön, a kettő kombinációja pedig szinte biztosan sikert arat. Ha szívesen elvinnéd a párodat egy vacsorával egybekötött élményvonatozásra, akkor válts jegyet a Gyertyafény Expresszre. Ez a vacsoravonat szalon-, bár- és étkezőkocsiból áll, és háromórányi gasztronómiai kalandot biztosít, no meg egy kis múltidézést, nosztalgiát is.

 

A luxusszerelvény Valentin napon is elindul, este 7 órakor, a Nyugati pályaudvarról Gödöllő felé. Az étkezőkocsiban háromfogásos gyertyafényes vacsorát és finom borokat szolgálnak fel. A hangulathoz a szalon- vagy az Orfeum kocsiban változatos zenei élmények társulnak, a Gödöllői Királyi Váró színpadán pedig Muri Enikő szórakoztatja majd dalaival a vendégeket.

 

A Gyertyafény expressz különjáratain egyébként egyedi igényeket sem utasítanak vissza, sőt. Séfjük a menüt és a hozzá tartozó italválasztékot a megrendelő igényei alapján állítja össze. A bárkocsi zenés produkcióját is a megrendelő kívánságai határozzák meg, de lehetőség van egyéb programok, mint például borkóstolás, pálinkakóstolás, bűvész show szervezésére is.

 

További információk, Valentin napi menü és árak a mavnosztalgia.hu oldalon találhatók.

 

  • 1403 2015. január 30 Események 2015. január 30.

    Facebook Comments