Hangolódj a karácsonyra Gájer Bálint nagykoncertjén!
Írta:

Hangolódj a karácsonyra Gájer Bálint nagykoncertjén!

Ha hallottad már Gájer Bálintot élőben énekelni, akkor azért, ha még nem, akkor azért ajánljuk a „swing hercegének” december 21-i karácsonyi nagykoncertjét.

 

Gájer Bálint nevét sokan ismerjük – Ő az ország mindig elegáns „swing hercege”, aki a The Voice tehetségkutató műsorban is bizonyított. Fellépésein nem lehet ülve maradni: mindenkit táncra perdít fülbemászó dalaival és az általa előadott feldolgozásokkal.

 

Az énekes legközelebb december 21-én a MOM Sport Rendezvényközpontban áll majd színpadra, ahol harmadik nagylemeze, a “Swing karácsony” zenei anyagából ad koncertet. A decemberben polcokra kerülő korongra 14 dal került fel. Ebből 10 ismert amerikai karácsonyi dal – Let It Snow, White Shristmas, Santa Claus Is Coming To Town – magyarul szólal majd meg.

 

Két dalt Gájer Bálint fog először énekelni magyarul, Éger László szövegével, ezek A Holly Jolly Christmas és Frosty The Snowman. Emellett két saját dal és két duett is felkerült a lemezre.

 

A húsz vonós és a zenész tíztagú zenekara által játszott dalokban fellelhetőek lesznek Dean Martin, Bing Crosby, Frank Sinatra és Michael Bublé stílusjegyei is.

 

A december 21-én 20 órakor kezdődő műsorban néhány angol nyelvű karácsonyi dal is hallható lesz, illetve Gájer Bálint a két korábban megjelent lemezéről is előad néhány szerzeményt.

 

A koncert Csondor Kata szinkronszínésznővel, a Fool Moon vokálegyüttessel és meglepetésvendéggel egészül ki, így egy egészestés, minőségi show-ra számíthatunk. Ha előbb nem, hát itt biztosan karácsonyi hangulatba kerülünk majd mindannyian! ;)

 

Jegyek még kaphatók, például itt: https://www.jegy.hu/program/gajer-balint-82591

  • 1063 2017. december 07 Események 2017. december 07.

    Facebook Comments