Top 5 szuper nyári gasztrofesztivál
Írta:

Top 5 szuper nyári gasztrofesztivál

Ha nyár, akkor sör, street food és gyümölcsös finomságok – mutatunk néhány fesztivált, ahol rendesen belakmározhatsz ezekből.

 

Hamburger Days

Június elseje és negyedike közt a WestEnd tetőteraszán kóstolhatod meg a legfinomabb hamburgereket, amiket kézműves sörökkel és finom jóféle pálinkával öblíthetsz le. Ezen kívül lesznek zenés programok, Best of Hamburger vándordíj átadás és hamburgerevő verseny is. Idén is irány tehát a Hamburger Napok, a belépés ingyenes!

További infó: https://www.facebook.com/events/1925136894366861/

 

Belvárosi Sörfesztivál

Hazai, import vagy kézműves? Bármelyik sört szereted is, szerintünk a Belvárosi Sörfesztiválon régi és új kedvencekre lelhetsz. Hogy a finom italok meg ne ártsanak, street foodból is lehet majd bőven válogatni. Belépő nincs, de a fesztiválpoharat itt is meg kell venned ahhoz, hogy kóstolni tudj. Június 15-18 közt gyere te is a Szabadság térre, sörözzünk együtt!

További infó: https://beerporn.hu/program/belvarosi-sorfesztival/

 

Első Óbudai Dödölle Fesztivál

Ha nyáron szeretnél eljutni egy igazán különleges fesztiválra, akkor nem is kell messzire menned: az első Óbudai Dödölle Fesztivál ugyanis fővárosunkban rendezik meg, méghozzá (ahogy a neve is mutatja) az óbudai Hullám Vendéglőben, június 24-én. Ott lesz a Guiness Word Rekorder dödöllekészítő nagykanizsai Dömdödöm csapat, a zenéről pedig a Meteor együttes gondoskodik. Egy tál dödölle, ettél belőle? ;)

További infók: https://www.evensi.com/elso-obudai-dodolle-fesztival-hullam-vendeglo/209151634 és https://www.facebook.com/events/1543752328976880/

 

ChardonÉJ Etyeken

Leöblítenéd egy kis chardonnay-val a dödöllét? Akkor június 24-ére van egy másik programtippünk is: Etyeken kerül megrendezésre a ChardonÉJ, ami sétáló borkóstolást, korlátlan chardonnay fogyasztást és egy Random Trip koncertet is kínál az év legrövidebb éjszakáján. A jegyek ára 9800 forint, ami a busztranszfert is tartalmazza Etyek és Budapest között, de ez előzetes regisztrációhoz kötött.

További infók: https://www.facebook.com/events/1896047507345444/

 

VI. Gönci Barack Vigasság

Kezdd a júliust Boldogkőváralján, ahol a hónap első két napján kerül megrendezésre a VI. Gönci Barack Vigasság. Ha imádod a barackot, akkor itt kóstolhatsz kedvedre, de lesznek más finomságok is – pálinka, koktélok, frissen főtt lekvárok – természetesen barackból, illetve további „tömény” programok is várnak minden kis és nagy barackrajongót.

További infó: http://www.goncibarack.hu/

  • 846 2017. június 01 Események 2017. június 01.

    Facebook Comments