Jön a XIX. Vegetáriánus Fesztivál
Írta:

Jön a XIX. Vegetáriánus Fesztivál

Vega vagy? Esetleg érdekel a vegetáriánus étrend és életmód, vagy csak bővítenéd pár finomsággal a meglévő receptgyűjteményedet? Bármelyik állítás igaz rád, az augusztus utolsó hétvégéjén megrendezésre kerülő Vegetáriánus Fesztiválon a helyed. 

Tudod, mi a vegán életmód s hogyan járul hozzá a Föld megmentéséhez? Érdekel az állatvédelem? Szeretnél megtanulni igazán egészséges és roppant finom nyersételeket készíteni? Kíváncsi vagy az enzimtáplálkozásra vagy a metamorf technikára? Akkor nincs több kérdés: gyere el 2015. augusztus 29-30-án a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központba a XIX. Vegetáriánus Fesztiválra, ahol táplálkozási szakemberek előadásai, makrobiotikus- és vegetáriánus ételkóstolók, főző-tanfolyamok, öko- és bioszemléletű termék-bemutatók várnak.

 

A Fesztivál célja, hogy eloszlassa a vegetáriánus étkezéssel kapcsolatos tévhiteket, s rávilágítson arra, hogyan élhetünk egészségesen sok zöldség és gyümölcs fogyasztásával. A két nap alatt kipróbálhatod a Do-int, jógázhatsz, zumbázhatsz és lehetőséged lesz feltenni a kérdéseidet természetgyógyászoknak és pszichológusoknak.

 

A fesztiválon megnézheted a Csendes könnyek szeretete című musicalt, Sütő Enikő modelliskolája pedig újrahasznosított anyagokból készült ruhákból tart divatbemutatót. Jól hangzik? Még ennél is tudunk jobbat: a rendezvényre a belépés ingyenes!

  • 1863 2015. július 24 Események 2015. július 24.

    Facebook Comments