Újabb tuti fellépők a Balaton Soundon
Írta:

Újabb tuti fellépők a Balaton Soundon

A szervezők újabb neveket jelentettek be: a júliusi fesztiválon fellép többek közt Steve Aoki, Dj Snake, Paul van Dyk, Lost Frequencies és Banks is.

 

Ha nyár, akkor Balaton, ha Balaton, akkor Balaton Sound! Természetesen idén is megrendezik az ismert fesztivált, méghozzá július 8-tól 12-ig Zamárdiban. Egy sor fellépő nevét korábban már nyilvánosságra hozták, és most itt a második hullám – olyan nevekkel az élen, mint Dj Snake, Steve Aoki, Lost Frequencies, Banks, Dillon Francis, Paul van Dyk és Carnage.

 

De itt lesz Patrick Topping, Reinier Zonneveld, Archie Hamilton, Rodriguez Jr., Jan Blomqvist & Band, a Moksi, a Mind Against, a SayMyName, a Pan-Pot duó és a rapper JPEGMAFIA is.

 

A külföldi előadók mellett persze sem idén maradnak el a legismertebb magyar fellépők, mind például a Wellhello, a Hallott Pénz vagy Majka&Curtis.

 

A szervezők még tavaly bejelentették Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Kygo, Don Diablo, Robin Schulz, Danny Tenaglia vagy Deborah De Luca érkezését Zamárdiba, és várhatóan pár héten belül további neveket is elárulnak majd a fellépők listájáról.

  • 967 2020. február 12 Események 2020. február 12.

    Facebook Comments