Finomságokkal vár a Fröccs és Barbecue Fesztivál
Írta:

Finomságokkal vár a Fröccs és Barbecue Fesztivál

Itt a fröccsözés és a kerti sütögetés ideje, kezdd hát ezt a szezont te is a Fröccs és Barbecue Fesztiválon június 12-14 közt. Ha gyors vagy, Tibi Atya standjánál az 5000 ingyen fröccs egyike is a tied lehet!

Már a fröccsnek és a barbecue-nak is van fesztiválja, méghozzá közös. Idén június 12-14 között rendezik meg az immáron harmadik Fröccs és Barbecue Fesztivált, melynek most az Egyetemisták Parkja ad otthont.

 

A szervezők idén is neves bortermelők szomjoltó nedűit-, és forró grillrácsokon készült sülteket kínálnak mindenkinek, aki június második hétvégéjén ellátogat a rendezvényre. És persze minden lelkes grillezni vágyónak a Duna parton a helye, ugyanis a felállított grillsütőkön szakácsok segítségével elsajátíthatják a barbecue fortélyait. A rendezvény egyik fő attrakciója Tibi Atya standja lesz, ahol a rendezvény első napján, pénteken 5000 db ajándék fröccsöt osztanak ki a látogatóknak.

 

Idén külön figyelmet kapnak a grilles street food éttermek és az egyre népszerűbb Food Truckok is. A BBQ Piacon megtalálható lesz minden kellék, mely egy remek grillfogáshoz elengedhetetlen, úgy, mint a különleges házi fűszerek, olajok, mézek, szószok és sütőeszközök.

 

A finom ételek mellé elengedhetetlen egy frissítő fröccs, ami kezdetben Jedlik Ányos feltaláló által Spriccer néven vált ismertté. A már megszokott fröccsök úgy, mint: kisházmester, hosszúlépés, viceházmester, kisfröccs, házmester, nagyfröccs, háziúr, sóher, mafla, polgármester, csatos, lámpás, Krúdy fröccs, kőműves fröccs mellett nem csak bor alapú, hanem vodka, whisky és sör spriccerek is lesznek a fesztiválon. Kóstolásra fel!

 

  • 1238 2015. június 12 Események 2015. június 12.

    Facebook Comments