3+1 programtipp gyereknapra
Írta:

3+1 programtipp gyereknapra

Vidéki és budapesti ötletet is mutatunk.

 

Vasárnap gyereknap, és ha nem szeretnéd a véletlenre bízni, hogy mennyire érzi jól magát a lurkó ezen a neki dedikált napon, akkor fontold meg, hogy elviszed valamelyik programra az itt felsoroltak közül.

Mivel az a szerencsés helyzet állt elő, hogy gyereknap hagyományosan május utolsó vasárnapja esik, ez a tökéletes alkalom, hogy megejtse a család az év első aquapark látogatását. Ugyan a hétvégére esőt jeleznek, de hideg szerencsére nem lesz, és amúgy is, ezeknek a komplexumoknak egy jelentős része fedett.

Szintén hatalmas népszerűségre tehetsz szert otthon, ha valamelyik állatkertet szemelitek ki úticélul. Ilyenkorra nagyon sok kisállat megszületett már, és a gyereknap keretében sok helyen több mindent engednek kipróbálni, mint egyébként. De hogy állatsimogató és kisállatshow mindenhol van, azt teljesen biztosra veheted!

Ha inkább valami direkt gyereknapi programot szeretnétek, akkor például látogassatok el a budapesti Millenárisra, a Playkidre, ahol a változatos zenei és kulturális programok mellett természetesen a játéké a főszerep. Az pedig külön bónusz, hogy a nyári tábort is ki tudod nézni a gyereknek, mert lesz egy ilyen kitelepülés része is.

+1: Legyen ő a főnök! Akkor se aggódj, ha nincs keret vagy lehetőség különleges programra menni. Ebben az esetben a vasárnap legyen tényleg a gyerek napja. Legyen az az ebéd, amit ő szeretne, hagyd, hogy megnézzen még egy ötödik részt is a meséből, és ha ezen a napon kivételesen nem kerül ágyba este 8-ra, az sem tragédia. Játszatok együtt, beszélgessetek, töltsetek el egy kis extra időt egymással!

  • 1626 2017. május 23 Belföld, Események 2017. május 23.

    Facebook Comments