Újabb világsztárokkal bővült a Balaton Sound idei névsora
Írta:

Újabb világsztárokkal bővült a Balaton Sound idei névsora

Ők már biztosan itt lesznek július 3–7. között!

 

 

 

2019-ben július 3 és 7 között kerül megrendezésre Európa legmenőbb vízparti bulija, és a decemberi első headliner bejelentés után most újabb sztárfellépőket jelentettek be a szervezők.

Már biztos, hogy itt lesz a közönségkedvenc The Chainsmokers, a sztár DJ Tiësto, a kolumbiai reggaeton énekes és rapper, Balvin, napjaink egyik legfelkapottabb rap előadója, G-Eazy, és a brit énekes, dalszövegíró, Jess Glyne. Rajtuk kívül élő produkcióval érkezik a Rudimental, játszik a SOUNDon Nicky Romero, fellép a két producer/DJ kollaborációja, a Tchami x Malaa, a Sophie Hawley-Weld and Tucker Halpern alkotta amerikai duó, a Sofi Tukker, szintén érkezik Jauz, az amerikai DJ, Deorro, az Alessandro Vinai és Andrea Vinai testvérpáros duója, a Vinai, Dubfire és jön a dán Dj/producer Martin Jensen is.

 

A korábban bejelentet fellépők, Marshmello, Armin van Buuren, DJ SNAKE, Timmy Trumpet, FUTURE, Don Diablo, Nervo, Will Sparks, Sunnery James & Ryan Marcian, Killy, Hernan Cattaneo, és Paul Kalkbrenner, valamit az új nevek alapján idén is ez lesz a nyár legnagyobb bulija!

  • 785 2019. január 29 Belföld 2019. január 29.

    Facebook Comments