Te hogyan ünnepled A Kávé Napját?
Írta:

Te hogyan ünnepled A Kávé Napját?

Szeptember 27-én sokan még nagyobb lelkesedéssel töltik meg kedvenc kávéscsészéiket világszerte, mivel ezen a napon ünnepeljük A Kávé Napját. Ha különleges kóstolón és programokon vennél részt, adunk egy tippet, hogy ezt hol és mennyiért teheted.

Eszpresszó, risztrettó, kapucsínó, café latte, jegeskávé, ízesített különlegességek… nem is soroljuk tovább. Ha szereted a kávét, ezeket már úgyis kóstoltad, és valószínűleg megvan a kedvenced. Eltaláltuk? Akkor ünnepeld idén ezekkel is A Kávé Napját szeptember 27-én, illetve vegyél részt aznap egy különleges kóstolóval egybekötött programsorozaton.

 

Hazánkban negyedik alkalommal fognak össze a szakma képviselői, és tehetséges, alkotókedvű baristák avatják be a közönséget a kávé ízgazdag világába. Hagyományosan a Nyugati pályaudvar szomszédságában található NU Bor és Bisztronómia ad otthont az eseménynek – a legjobb termőterületekről származó kávékat kóstolhatod meg itt ezen a vasárnapon, mindössze két csésze eszpresszó áráért, vagyis 900 forintért.

 

A korlátlan kávékóstolás mellett baristák szakmai bajnoksága, cup tasting, latte art bemutató, exkluzív kávé-bor-pár kóstoló, valamint nyüzsgő, zenés kávéházi hangulat, különleges étlap és a kávéhoz illő falatok is várják a kávébarátokat szeptember 27-én, vasárnap, 11-19 óra között.

  • 1195 2015. szeptember 19 Események 2015. szeptember 19.

    Facebook Comments