5 szuper program május 1-jére
Írta:

5 szuper program május 1-jére

Akár páros programot keresel, akár családdal vagy barátokkal szerveznél valamit, összeállításunkban biztosan megtalálod a megfelelőt!

 

1. A Nagy Futam – akár VIP jeggyel is élvezheted!

nagy-futam-iii-terkep

Számomra minden évben a nézelődésről, vagy inkább a szájtátásról szól A Nagy Futam, amikor versenyautók, versenymotorok, sőt, repülők és versenykamionok jelennek meg a város szívében. Idén sem marad el a technikai sportok szerelmeseinek egyik kedvenc programja: május elsején reggel 10-kor kezdődik a buli a Várkert Bazárnál, és délután 5 körül ér majd véget. Ha szeretnéd a legtökéletesebb élménnyel megörvendeztetni magad és/vagy a szeretteidet, a rendezvényre VIP jegyet is rendelhettek, 179 euróért.

 

2. Egy klasszikus majális

28938-varosligeti-majalis-1459317894

Április utolsó és május első napján a Városligetben igazi majálishangulat vár! Lesz vidámpark, dodzsem, óriáskerék, légvárak, póni lovaglás is, emellett hazai ízek és kézművesek várnak mindnyájunkat! Belépő nincs, viszont ha többen jöttök, és eszem-iszomra meg szuvenír-vásárlásra is készültök, akkor készülj fel, hogy nem lesz olcsó az ünneplés.

 

3. Édes élvezet – lepd meg vele az anyukádat!

351-csokolade-muzeum-praline-tura-kostolas-program-budapest

Ne feledd, hogy május első hétvégéjén, vagyis most konkrétan május elsején az anyukákat is köszöntjük. Lepd meg a mamádat valami igazán különlegessel, például vidd el május elsején a Csokoládémúzeum praliné túrájára. Reggel 9:30-kor indul az első túra, de ha nem vagytok korán kelők, sebaj, mert délben, illetve 14:30-kor indul a következő. Javasoljuk, hogy foglald le előre a helyeiteket, nehogy a nagy érdeklődés miatt lemaradjatok erről az édes kényeztetésről!

 

4. „A hegyekbe fönn”

szirt-terep-segway-tura-kezdoknek-01

Akár a Hip Hop Boyz egykori slágerét is dúdolgathatod, ha úgy döntesz, hogy a május elsejére várható 22-23 fokos szép időt (cikkünk születésekor legalábbis még azt jósolták) a budai hegyekben töltöd egy jó kis segway-ezéssel. Foglalj időpontot a http://hsb.hu/ oldalon, és élvezd a Munka ünnepét a várostól távol.

 

5. Kultúrprogram: ez tetszeni fog!

Jon-Picasso-a-Nemzeti-Galeriaba

Ha viszont úgy döntenél, hogy kulturális programmal köszöntenéd május 1-jét, akkor is van egy ötletünk számodra: április 22-től látható Budapesten a 20. század egyik legnagyobb hatású művészének szentelt Picasso – Alakváltozások, 1895-1972 című tárlat. Ezt a párizsi Musée National Picassóval együttműködésben szervezi a Szépművészeti Múzeum – Magyar Nemzeti Galéria, és ez utóbbiban lesz megtekinthető a kiállítás július 31-ig, a hétfők kivételével minden nap 10-18 óra közt.

  • 1351 2016. április 22 Események 2016. április 22.

    Facebook Comments