Ahol nemcsak a hangulat lesz forró: jön a Hot Chocolate fesztivál
Írta:

Ahol nemcsak a hangulat lesz forró: jön a Hot Chocolate fesztivál

Hamarosan vége a télnek, na meg a forró italok szezonjának – még ez előtt ugorj be a pároddal, családdal vagy a haverokkal a Hot Chocolate fesztiválra!

 

Ha édesszájú vagy, és persze rajongsz a forró italokért (különösen télen), akkor szinte elkerülhetetlen, hogy megszeresd a forró csokit. Oda vagy érte? Akkor február 16 és 19 közt feltétlen látogass el az Erzsébet térre, ott rendezik meg ugyanis a Hot Chocolate fesztivált.

 

A rendezvényen a különlegességeké lesz a főszerep, ahogy az esemény Facebook oldalán írják: „nálunk megtalálod az ízlésednek megfelelő legmeghökkentőbb, legfinomabb, legfurcsább, vagy éppen leg’gourmet’-bb forró csokoládé alkotásokat. Kiállítóink kifejezetten erre a rendezvényre készítik el fűszeres, gyümölcsös, magvas, édes és keserű exkluzivításukat, amelyeket így csak február 16 és február 19 között kóstolhattok majd a Deák tér közelében található Erzsébet téren”.

 

Jól hangzik? Akkor találkozunk február közepén – a Valentin nap és a farsangi szezon után, de valószínűleg az igazi tavasz beköszönte előtt – az Erzsébet téren.

  • 1001 2017. február 06 Események, Gasztronómia 2017. február 06.

    Facebook Comments