Így még nem láttad a Diótörőt!
Írta:

Így még nem láttad a Diótörőt!

Mese, balett, akrobatika és még sok minden más – a Cirque de Monte Carlo és Edvin Marton különleges előadásra készül a Papp László Budapest Sportarénában.

 

December 19-én és 20-án a Papp László Budapest Sportaréna színpadán egy igazi klasszikus elevenedik meg, új köntösben: a Diótörő akrobatikus balett show-ként születik újjá. Ez nem mese – inkább egy különleges karácsonyi meseelőadás, amitől reméljük, az ünnepek előtt néhány nappal már karácsonyi hangulatba kerülünk.

 

A Cirque De Monte Carlo és Edvin Marton produkciója az egész családnak élmény lehet: a Diótörő klasszikus, mindannyiunk által ismert dallamai a cirkusz és a balett világával keveredve járulnak hozzá ahhoz, hogy kicsik és nagyok is élvezhessék az előadást. A jelszó: mindent a fülnek és mindent a szemnek.

 

A Papp László Budapest Sportarénában 2016. december 19-én és 20-án látható produkció látványvilágát a Cirque de Monte Carlo adja – ők a kortárs cirkuszi művészet egyik vezető társulata, mely folyamatosan arra törekszik, hogy művészete tökéletes legyen. A Cirque de Monte Carlo együtt jeleníti meg a cirkuszi művészetet a zenével, a tánccal és a színházzal egyedi, eredeti formában. Az elmúlt 5 év alatt több mint 200 produkcióval járták be a világot.

 

A Diótörő csodás dallamait Edvin Marton magyar származású világhírű hegedűművész idézi majd meg fantasztikus hegedűjátékával. A művész, aki nem mellékesen világszerte rangos díjakat tudhat már magáénak, ezen az estén egy felbecsülhetetlen értékű 1699-es Stradivari-hegedűn játszik majd.

 

Egy kis kedvcsináló:

A koncert a Danubius Music menedzselésével és az Art Anzix Színház szervezésében valósul meg. Jegyvásárlás: http://www.ticketa.hu/koncert_713717_cirque-de-monte-carlo-edvin-marton.html

  • 1036 2016. december 01 Események, Kultúra 2016. december 01.

    Facebook Comments