Efott 2017 – megvannak az első nevek
Írta:

Efott 2017 – megvannak az első nevek

Sean Paul és a Hurts már biztos hogy jön!

 

Idén is lesz Efott, azaz Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója a vizsgaidőszak végén július 11-17 között a bulizóké Velence.  2017-ben viszont egy nappal hosszabb lesz a fesztivál, ugyanis az utolsó nap nem csak a sátorbontásé, hanem vasárnapra is teljes napi programmal készülnek.

Az eddig bejelentett nevek alapján idén sem lehet majd okunk panaszra. Sean Paul pár napja Twitteren jelentette be, hogy headliner lesz a fesztiválon. Bármilyen hitetlen is, de a jamaicai rapper énekes idén már 20 éve van a pályán, a világ minden pontján lépett már fel, nyert Grammyt, és bár saját jogon is híres, olyan világsztárokkal állt össze egy duettre, mint Santana, Beyoncé, Rihanna, Enrique Iglesias, és Snoop Dogg. Most épp a legújabb, Don’t Lie című számával hasít.

A másik nagy név, akit már bejelentettek  a szervezők a Hurts. A kifinomult stílusáról és melankolikus hangvételű dalairól ismert angol szintipop igazi közönségkedvenc, és bár „csak” 2009-ben alakultak, azóta sokmilliós nézőszámmal pörögnek a videóik  a neten.

És természetesen a magyar klasszikus fesztiválos zenekarok sem hiányozhatnak az idei  EFOTT-ról sem. Az már biztos, hogy idén is tiszteletét teszi a Velencei tónál a Punnany Massif, az Irie Maffia, a Kiscsillag, a Vad Fruttik és a BRAINS is . A hetijegy 20990, a napijegy 8500, és az  előző évek tapasztalatai alapján nem érdemes utolsó pillanatra hagyni a vásárlást, mert pórul járhatsz!

  • 1116 2017. február 06 Események 2017. február 06.

    Facebook Comments