Nagyon buli: ezentúl nappal is partizhatunk!
Írta:

Nagyon buli: ezentúl nappal is partizhatunk!

Unod már az éjszakai bulikat, vagy az sosem volt a te világod? Mostantól havonta egyszer akár nappal is partizhatunk majd – a Heyday zenés eseményein este 10-kor fújnak takarodót.

 

Gimisként sokáig azért nem mehettem el bulizni, mert a családom féltett az éjszakázástól. Na meg attól, hogyan keveredek majd haza, amikor már nem járnak a buszok, és egy lélek sincs az utcán (illetve bizonyos családtagjaim szerint már csak a rossz arcok mászkálnak). Pedig mentem volna, hiszen nekem nem az alkohol, a drogok, a száguldás vagy az egyéb járulékos élvezetek jelentették volna az este fénypontját, hanem a zene és a tánc.

 

Ha most lennék gimis, és a fővárosban élnék, akkor már egy kicsit jobb helyzetben lennék – a családomnak nem kellene aggódnia miattam, ugyanis a Heyday kezdeményezésének köszönhetően bátran elengedhetnének bulizni. És este 10 körül biztosan hazaérnék.

 

Hogy ez hogyan lehetséges? Hát úgy, hogy a Heyday-t alkotó három fiatal – egy német ötletet követve – a nappali bulizást szeretné fókuszba helyezni Budapesten. Havonta egyszer, mindig a hónap elején, egy-egy szombati délutánon csábítanák más-más helyszínekre azokat, akik nem tudnak, vagy nem akarnak kimaradni éjszakára.

 

„Az emberek egyre fogékonyabbak a különös, izgalmas és merész dolgokra, nem meglepő tehát, hogy a monotonabbá váló bulik alkalmával egyre kevesebben tudnak felhőtlenül kikapcsolódni. Ekkor kezdtünk el azzal foglalkozni, milyen úton is haladhatnánk, hogy egy újfajta opciót nyújtva egyedi élményekkel gazdagítsunk másokat” – idézi a szervezőket a WeLoveBudapest.

 

Szerintem teljesen igazuk is van. Hiszen miért kéne a bulizást beskatulyázni egy esti elfoglaltságnak? Simán lehet, hogy valakinek már délután megjön a kedve a tánchoz, más valamiért nem teheti meg, hogy éjszakára is a városban maradjon, megint mások unják már a pesti éjszakát, de olyan is van, aki „felvezetésként” az esti parti előtt még beugrana valahová.

 

És erre remek lehetőséget adhatnak a Heyday bulijai, ugyanis délután 2-től este 10-ig tartanak majd. Mindig más helyszínen rendezik majd meg őket, mindig hó elején és mindig szombati napon. Ez tehát állandó lesz, a zenei műfajok viszont váltakoznak: lesz technó, chill out vagy akár trap is, három DJ-vel, néha pedig – egyfajta kísérletként – élő énekkel is összekötnék az elektronikus zenét. Minden party különböző tematikájú lesz, ezek azonban csak a Facebook event megjelenésekor derülnek ki.

 

Az első ilyen Heyday buli június 3-án délután 2-kor kezdődik, a Facebook esemény szerint az Anker’tben lesz. https://www.facebook.com/events/1538928216179230/

 

  • 842 2017. május 09 Események 2017. május 09.

    Facebook Comments