Nőnapi programok 2017
Írta:

Nőnapi programok 2017

Koncertek, kártyabűvész, Orosz bál vagy egy kis wellness – programajánlónkból szerintünk te is találsz kedvedre valót Nőnap alkalmából!

 

Pop, Swing and Soul

Nőnap előestéjén, vagyis március 7-én este fél 8-tól három különleges díva vár a Müpa színpadán. Tóth Vera, Szűcs Gabi és Váczi Eszter három világot testesít meg a könnyűzenei élet különböző területeiről, de különbözőségeik mellett hasonlóságaikra, duettjeikre és hármasban énekelt dalaikra is érdemes lesz figyelni ezen az estén. Ha szereted a jó zenét, és átadnád magad a dívák dicséretének, akkor itt a helyed!

További infók: https://www.facebook.com/events/1866544446923606/

 

Zorán nőnapi koncertjei

Zenéből sosem elég, szóval jöjjön még egy koncertajánló! Ha szereted Zorán dalait, akkor két helyszínt és időpontot is tudunk javasolni, ahol átadhatod magad ezek varázsának: március 6-án Dunaújvárosban, március 8-án pedig Szekszárdon lép fel a zenészlegenda – nemcsak a hölgyek örömére.

További infók: https://programturizmus.jegy.hu/program/zoran-nonapi-koncert-76672

https://programturizmus.jegy.hu/program/zoran-nonapi-koncert-75886

 

Csak a kezét figyeld…

Nem fejezzük be az ismert mondást, mert Dr. Szabó G. Gábor nemzetközi porondokról is ismert kártyabűvész nőnapi bűvészműsorában épp az a lényeg, hogy hogyan varázsol majd el mindenkit kártyatrükkjeivel. Ne azon gondolkodj, hogyan csinálja, csak higgy egy kicsit újra a varázslatban! A Ferenciek terén lévő Napfényes Étterem és Rendezvényház az ő műsorával is vár Nőnapon, természetesen a pároddal vagy a barátnőiddel együtt!

További infók: https://programturizmus.jegy.hu/program/holgyvarazs-20-nonapi-buvesz-show-dr-szabo-g-gabor-kartyabuvesszel-77559

 

Orosz bál

Valamivel nőnap után, de még a nőnap jegyében kerül megrendezésre a kilencedik Budapesti Orosz bál a Marriott Hotelben. Nemcsak oroszok és magyarok, hanem más nemzetiségű vendégek is ott lesznek a díszes forgatagban, így nem túlzás azt állítani, hogy ez egy multikulturális művészeti esemény lesz – zenével, tánccal, énekkel, kulináris élvezetekkel. 2017 érdekessége, hogy első alkalommal lesznek tatár művészek is a bál meghívottjai közt, akik látványos orosz és tatár műsorral szórakoztatják majd a vendégeket.

További infók: https://www.programturizmus.hu/ajanlat-budapesti-orosz-bal.html

 

Wellness

Ha sem koncertekhez, sem kártyatrükkökhöz, sem pedig az Orosz bálhoz nem lenne kedved, akkor mit szólnál egy kis wellness kényeztetéshez? Budapesten több helyen is átadhatod magad egy egész napra, vagy egész délutánra szóló élménynek. Válaszd a Mandala Day Spa-t, vagy az Oxygen Wellness központokat, ahol edzéssel is összekötheted a szaunázást, pezsgőfürdőzést és az általad választott masszázst.

További infók: http://www.mandaladayspa.hu/ és http://www.oxygenwellness.hu/

  • 1048 2017. március 01 Események 2017. március 01.

    Facebook Comments