Hangolódj Rhoda Scottal és Varnus Xavérral a karácsonyra!
Írta:

Hangolódj Rhoda Scottal és Varnus Xavérral a karácsonyra!

A két világhírű orgona-virtuóz közös koncertje nemcsak a komolyzene szerelmesei számára ígérkezik igazi zenei csemegének!

 

Talán te is hallottál már arról, hogy Varnus Xavér és Rhoda Scott együtt lép fel december 19-én 19:30-kor a Papp László Budapest Sportarénában. Az amerikai gospel zene egyik legautentikusabb képviselője, a világhírű „mezítlábas grófnő” Rhoda Scott a kihívások művésze, szeret kísérletezni a zene területén, épp úgy, mint híres kollégája, Varnus Xavér magyar orgonaművész.

 

A két kivételes tehetség izgalommal várja a karácsonyi koncertet, ahol mély érzelmekkel, dinamikával, izgalmas és egyedi  hangzással fűszerezik meg az ünnepi hangulatot. A legszebb klasszikusok és a karácsony ismert dalai várhatók a nagyszabású koncerten, ahol Bárnkopf Balázs orgonaművész és az Art Anzix kamarazenekar is vendégfellépő lesz.

 

A koncert a Danubius Music menedzselésével és az Art Anzix Színház szervezésében valósul meg. Jegyek itt: https://www.jegy.hu/program/rhoda-scott-xaver-varnus-art-anzix-kamara-zenekar-christmas-concert-74208

 

  • 930 2016. november 25 Események 2016. november 25.

    Facebook Comments