Jön a Jade Spirit fesztivál
Írta:

Jön a Jade Spirit fesztivál

Töltekezz, sportolj, hallgasd az ismert előadók bármelyikét, vagy egyszerűen csak élvezd a csendet és figyelj egy kicsit befelé a Jade Spirit fesztiválon.

 

Ha meghallod a Jade Spirit fesztivál nevét, te mire gondolsz? Jógatáborra, ezernyi spirituális fazonra egy tóparton, vagy Müller Péterre, akit százak állnak körül, és Jézusként hallgatják a népek, miközben spirituális zene szól egy sátorból? Nos, ha ezek jutottak elsőre eszedbe, akkor ki kell ábrándítanunk téged. A Jade Spirit fesztivál jóval több, sokoldalúbb, változatosabb ennél. Szuper előadókkal (igen, lesz Müller Péter is ;) ), zenei élményekkel, jó kis workshopokkal és természetesen ismert és elismert jógaoktatók óráival élvezheted a nyarat.

 

Ha szeretnél, az önismeretben is elmélyedhetsz, de mivel a hangsúly a szervezők tájékoztatása szerint az egészséges életmódon lesz idén, nem csodálkoznánk, ha táplálkozással és mozgással kapcsolatos programokkal is Dunát – azaz bocsánat, Jade tavat – lehetne rekeszteni.

 

És apropó mozgás, a helyszín adottságai és lehetőségei folytán vízi sportokban tuti, hogy nem lesz hiány. A Jade Beachen a strandolás mellett vízisí, wakeboard, kneeboard, barefoot és foilboard is vár rád, de persze sok-sok szárazföldi mozgási lehetőséget – legyen az strandröplabda, pingpong, vagy tollaslabda – is kipróbálhatsz. És ha ott szállnál meg, nem kell a sátornál maradnod, mert számos szálláslehetőség közül válogathatsz – további részletek a lenti linken, az „Info” menüpontban.

 

Helyszín: a dunavarsányi Jade Beach

Időpont: 2019. július 11-15

 

A fesztiválra ötnapos bérletek és hétvégi jegyek is kaphatóak, amelyek elérhetőek online, a rendezvény oldalán, a „Jegyek” menüpont alatt, illetve a rendezvény ideje alatt, a helyszínen.

 

További infók: http://www.jadespirit.hu/ és a Facebook eseménynél: https://www.facebook.com/events/357206958178461/

  • 676 2019. július 10 Események 2019. július 10.

    Facebook Comments