Küzdenek a regisztrációval az ingyenes Andrea Bocelli koncertre kíváncsi nézők
Írta:

Küzdenek a regisztrációval az ingyenes Andrea Bocelli koncertre kíváncsi nézők

Az ingyenes koncertre sok ezer ember szeretne bejutni, de a Facebook eseménynél a hozzászólásokat olvasgatva ez úgy tűnik, egyáltalán nem lesz könnyű feladat…

 

Emlékszel, mekkora volt az érdeklődés az augusztusi Placido Domingo koncertre? Nos, szerintünk Andrea Bocelli is hasonló tömegeket mozdít meg – a híres énekes november 5-én fél 8 és este 10 közt lép fel a Bazilikában.

 

Az olasz szervezők kérésének eleget téve ráadásul nem lesz kivetítés a Szent István téren, sőt, még csak kihangosítás sem, ezért akik mindenképpen hallani szeretnék Bocellit élőben, és hangsúlyozzuk, tejesen ingyen, azok most mindenképp jegyet szeretnének az eseményre.

 

Ez regisztrációhoz kötött, és úgy tűnik, a megadott olasz weboldal mediterrán lazasággal kezeli a bejelentkezőket: ott azt ígérik, minden október 14 után történt sikeres regisztrációról visszajeleznek, és értesítik az érdeklődőket, hogyan vehetik át a koncert napján ingyenjegyeiket, de az esemény Facebook oldalán egymást érik a kérdések: a regisztrálók nagy része azt firtatja, hogy vajon miért nem kap választ jegyigényére.

 

Egyesek szerint könnyen lehet, hogy a szervezők nem győzik az igényáradatot, de idővel mindenki választ kap, mások viszont úgy vélik, egyszerűbb módszert is választhattak volna – vagy olyan helyszínre hirdethették volna meg a koncertet, ahová minden érdeklődő befér. Ha emlékszel, Placido Domingo koncertje végül átkerült a Papp László Budapest Sportarénába, és még így is sokan kint maradtak…

 

Végül két adat, csak érdekességképpen: a Facebookon eddig kilencezer ember jelezte, hogy ott lesz az eseményen, és további 29 ezer embert érdekel a rendezvény. Ha csak a kilencezer fő fele lesz ott biztosan, az vajon hány bazilikányi embert jelentene?

 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/188799318190301/?active_tab=discussion

Jegyigénylés: http://www.ilgrandemistero.com/

  • 1017 2016. október 25 Események 2016. október 25.

    Facebook Comments