5+1 tavaszváró program
Írta:

5+1 tavaszváró program

Jöhetne már az igazi tavasz, ugye? Mutatunk pár jó kis programot, ahol elütheted az időt, amíg megérkezik. 

 

Szentendrei karnevál

Ha télbúcsúztatás és tavaszvárás, akkor farsang és karnevál! Február utolsó hétvégéjén látogass el a híres mohácsi Busójárásra, vagy ha fővárosközeli programot keresel, akkor február 24-26 közt a Szentendrei Karneválra, ahol színes programokkal várnak kicsiket és nagyokat egyaránt.

További infó: https://www.programturizmus.hu/ajanlat-szentendrei-karneval.html

 

Fürdőzz féláron

Februárban féláron fürdőzhetsz – és hihetsz ennek az alliterációnak, ugyanis február 28-án számos fürdőbe 50 százalékos kedvezménnyel vehetsz belépőt, a „Szökjön ki egy fürdőbe!” elnevezésű kampánynak köszönhetően. Jól hangzik? Akkor ne habozz, hanem fürdőzz!

A fürdők listája és további infók itt: http://www.kulturaonline.hu/felaron_furdozhetunk_februar_vegen_furdok_listaja_es_kedvezmenyek_itt_6391

 

Ha tavasz, akkor virágok!

Vegyél egy csokor friss virágot, virágdíszt (ez utóbbit akár el is készítheted), vagy látogass el valahová, ahol kedvedre gyönyörködhetsz a szebbnél szebb növényekben. Mi a Garden Expót ajánljuk, március 24-26 közt a Budapest Sportarénában, ahol számos érdekes programmal is készülnek.

További infó: http://www.gardenexpo.hu/

 

Igyunk a jó időre!

A Budai Borkorzón egy estére átadhatod magad a „séta és bor, esti fények a hegyen, meglepetés helyszínek, időutazás a ’20-as évek világába, irodalmi szemelvények, romantikus hangulat” világának. Mindezt egy este alatt, március 3-án és 4-én.

További infó és regisztráció: http://budastep.hu/tour/borkorzo/?gclid=CjwKEAiAz4XFBRCW87vj6-28uFMSJAAHeGZbtR60QqoZVSadY0Lk9chvGcWkijXKi5et-I8yBtFSlhoCU9Dw_wcB

 

Futó Expo

Ha a futás szerelmese vagy, akkor már biztosan amiatt is alig várod a jó időt, hogy beöltözés nélkül is lehessen odakint futni, kocogni. Eltaláltuk? Akkor április elsején és másodikán futás a Millenárisra, mert téged is vár a Futó Expo!

További infók: http://www.utazzitthon.hu/futo-expo-kiallitas-es-vasar-budapest-84929.html

 

Jason Mraz koncertje

Jó zenével is köszöntheted a tavaszt: március 14-én Jason Mraz lép fel a Budapest Kongresszusi Központban. Lesznek érzelmes folk-pop dalok, jó hangulat és persze szerelem a levegőben… mi kell még? Az igazi tavasz, ami most már nagyon reméljük, hogy hamarosan ideér.

További infó a koncertről: https://www.facebook.com/events/947547358678405/

  • 1218 2017. február 21 Események 2017. február 21.

    Facebook Comments