Strand Fesztivál: ha a tűzijáték már unalmas

Strand Fesztivál: ha a tűzijáték már unalmas

A Szigetnek vége, de a fesztiválszezon tovább dübörög.

 

Sajnos egyre vészesebben közeledik a nyár vége, ezért a hosszúhétvégén mindenképpen ragadjuk meg a talán utolsó alkalmat egy kis Balatonparti kikapcsolódásra, bulizásra, feltöltődésre. Mindezt egy helyen megtehetjük a Zamárdiban megrendezésre kerülő Strand Fesztiválon (alias Nagyon Zene Fesztiválon).

A város ismerős lehet a Balaton Soundról is: a helyszín ugyanaz, csak a zenei kínálat más kicsit. A szándékosan nem nagy területen kora délutántól várnak a szokásos fesztiválprogramok meg persze a hazai és külföldi előadók. Az előbbi csoportba tartozik például Ákos, a Quimby, a Tankcsapda, a Punnany Massif, Irie Maffia, Brains, Kiscsillag, a külföldi felépők között itt lesz például az új brit sikerbanda, a nagyfesztiválok idei kedvence, a Glass Animals, a hiphop legenda House of Pain, a Diplo vezette Major Lazer projekt tagjaként is ismert Jillionaire, valamint DJ Yoda, az ugyancsak hiphop alapokra építkező producer és a Dealta Heavy is.

A frappáns, hamisítatlanul eredeti hangulatú fesztivál augusztus 19-22. között kerül megrendezésre  Zamárdi szabadstrandján. Szerintünk az augusztus 20-i fővárosi tüzijáték és  debreceni Virágkarnevál mellé a Strand Fesztivál méltán kerülhet be a 20-i hosszúhétvége úticéljai közé.

strand_cikkbe

 

fotó: strandfesztival.com

  • 1450 2015. augusztus 18 Események 2015. augusztus 18.

    Facebook Comments